Er du Tarot Læser?
og har du en smule bøvl med det at læse kortene for dig selv?

 

 

Når jeg møder både nye og garvede tarot læsere på min vej, så kommer det ofte frem, at de faktisk har kæmpe bøvl med at læse Tarot for sig selv.

At kortene enten ikke rigtig giver mening, eller at det simpelthen føles, som spild af tid, fordi der ikke rigtig kommer noget frem, som læseren ikke allerede ved.

Jeg har selv brugt Tarot til at læse for mig selv siden jeg var 18 år, og har gennem alle disse årtier fin justeret mine teknikker og metoder, sådan at det også er noget, jeg kan lærer fra mig til tarot læsere, som vil elske at gøre fuldt ud brug af alt det, Tarot har at tilbyde.


Tarot er jo det fedeste redskab EVER!!
selv med chokolade på listen - topper Tarot, som vores HOTline til Universet

Tarottens 4 Grundsten

Så gennem mine 30 nogen år, som tarot læser, har jeg altid først og fremmest brugt dem til at læse for mig selv. Og heldigvis var jeg blevet så vant til det, inden jeg kom i kontakt med andre tarot læsere, som alle fortalte mig, at "det er svært". Jeg havde da godt nok mit mas med de forbandede bøger, som jeg selvfølgelig også startede ud med at lære fra - men jøsses, sikke dog en omvej ind i alle skønherlighederne!

Anyway - det har altid være en naturlighed for mig at læse med kortene, for mig selv. Så da jeg begyndte at undervise i, hvordan man læser Tarot - skulle jeg også finde ind til, hvordan jeg egentlig læste Tarot for mig selv. 

Efter en del justerende frem og tilbage, har jeg fundet frem til, at jeg har 4 grundlæggende måder at læse Tarot for mig selv på. Jeg kalder dem her Tarottens 4 Grundsten.

For når vi kigger på Tarot, så er det jo et redskab vi bruger, som tolk, mellem os selv og Universet. Så for at forstå, hvad Tarotten kan bruges til - andet end polterabend tricks og fremtids-udsigter, så må vi lige kigge lidt på Universet. 

Hvis vi lige skal give Universet personlighed et kort øjeblik, så er Universets største bedrift, at guide os hjem til vort eget selv, hvor vi skinner igennem og udlever vores potentiale. Kortere kan det vist ikke siges. Tarot kortene er vores tolk mellem os selv, og Universet.

Så når vi spørger kortene om det, vi nu finder på at spørge dem om, så vil svaret altid være, hvordan vi får vores ydre liv til at matche vores unikke, smukke og fantastiske indre væsen. Ligegyldigt, om det handler om at sælge huset eller om at finde kæresten, eller om, hvordan vi får ægtefællen til at rette ind til højre - vil kortene altid guide os i den retning, hvor vi er vores eget fuldkomne og bedste version af os selv.

Universet drager ingen valg for os, og de kommer heller ikke forbi og tager opvasken for os. Jeg ved godt, at det er pis-irriterende, selv har jeg mange gange forsøgt at få dem til at gøre en undtagelse lige med opvasken, men nej - der bliver bare sagt "fis hjem i din egen potteplante og tag så den opvask Frk. Anja Busack". 

Det er dog én af de ting, vi må have i mente. Universet drager ingen valg for os, og de kan heller ikke gøre tingene for os. Så der er altså ingen sød quick-fix i at læse Tarot - medmindre det er for at få en indsigt, eller en forståelse for en situation - så er de der jo med det samme!

Skabelse er et nøgleord - Loven om tiltrækning - Loven om handling - det er der, vi gerne vil hen. Når vi snakker med kortene ud fra eget perspektiv af, hvad vil jeg skabe? og hvad vil jeg opnå? - så kommer der straks andre boller på suppen, end når de (kortene) gang på gang ikke giver mening.

Jeg snakker med mine kort hver eneste dag. Nogen gange trækker jeg et kort i vendingen, hvor det bare skal gå hurtigt, a la på vej ud af døren hurtigt, mens andre gange laver jeg en Samtale med dem. Det er 2 af de 4 grundsten, men det er de 2 sidste, som jeg selv synes virkelig rykker, og som mine kursister også oplever er dem, der virkelig får dem rundt i stolen og ud på en rejse med kortene . 

Jeg bruger Tarot i min forretning, hvor jeg trækker Opskrifter ud af decket. Hver gang jeg har et projekt eller en idé om, hvad jeg godt kunne tænke mig at gå i gang med, så har jeg altid kortene med på råd.

Og så er der selvfølgelig juvelen af dem alle, nemlig at gå på Troldejagt sammen med Tarot. Det er simpelthen Rolls Roycen for alle tarot læsere, som elsker eller gerne vil elske at bruge kortene til selv udvikling. Ja, hos mig hedder det troldejagten - hos andre hedder det at arbejde med sine skygge sider, eller sine forsvarsværker, sine mønstre og vaner - kært barn har mange navne og hos mig hedder de trolde. 

Med de 4 teknikker i ærmet, så bliver det at læse Tarot for dig selv både noget, som bare skal ske, og det bliver sjovt at opleve kortene fra en helt ny vinkel - samtidig er det jo heller ikke tosset at have sin helt personlige vejleder / rådgiver / guide / og mentor til sin rådighed 24/7, både nat og dag :)

Sådan kommer du i gang
med at blive din egen bedste Tarot Læser

At læse for sig selv er en helt anden boldgade, end at læse for andre. Det er også (omtrent) det værste mareridt for de fleste tarot læsere - at få kortene til at makke ret og give mening, når de læser for sig selv. 

På Tarot for dig selv får du 4 moduler, som tager dig igennem rejsen ind i at blive bedre til at læse tarot for dig selv. 

Du kan allerede læse tarot - det skal jeg ikke blande mig i, hvordan du gør. Men har du svært ved at læse for dig selv? Ja, så har jeg opskriften på, hvordan du kommer i gang - og får max ud af dette fantastiske redskab, som Tarot er.

Ja tak, jeg vil virkelig gerne have max udbytte af tarot for mig selv

Du har ubegrænset adgang til kurset, sådan, at du tager det i dit eget tempo, i din egen gode tid. Om du er natteravn eller A-menneske, så er det hele klar til dig. Savner du fællesskab, og mig at spare med undervejs, så ligger der også en invitation til dig til fællesskabet "VIP TAROT A-Z" - det er 100% valgfrit og gør ingen forskel på dit selv studie.

Du kommer i gang med det samme - ingen ventetid. 

Det handler unægteligt om Kærligheden

Kærligheden til os selv
Kærligheden til Tarot

Og ønsket for at kunne hjælpe dig selv på absolut bedste vis. Og det er kortene eminente til.

Ja, det er meget normalt, at kortene ligesom ikke giver mening, og at vores ego står i vejen for at ville høre svaret, og at vi bare ikke får det gjort ofte nok og længe nok. 

Jeg kan ikke tvinge dig til at læse for dig selv, men jeg KAN give dig de fedeste redskaber og vejledning til, hvordan du finder din rytme, din tone og din grund til at ville gøre brug af Universets største gave til os, nemlig Tarot kortene

Ja tak! Vis mig hvordan!

De 4 Moduler
Ja tak, jeg vil virkelig gerne have max udbytte af tarot for mig selv