Skab livet med Tarot

Tarot læsninger til dig, der søger svar på, hvordan du samarbejder med dig selv og din skabelse af livet.

Lad kortene guide dig til at opdage dine benspænd og dine evt. løsninger på at komme videre.

Jeg læser ud fra loven om tiltrækning, egen skabning af livet og skygger, som står i vejen for, at du kan skabe det liv, du ønsker at skabe.

Tarot læsninger,
der hjælper dig med at transformere ønsker og drømme til virkelighed

(længere nede på siden finder du ud af, hvordan du selv kan blive en sand mester i tarot læsninger)

700x380 (60)

Stjernen er et oplæg helt uden sin lige. 

Den giver en dybdegående indsigt til dig i, hvordan du samarbejder med dig selv og Universet. Hvordan du danner bro mellem ÅND, KROP, SIND og SJÆL.

Her kommer tiltrækningsloven i spil - dine ønsker og dine hindringer i at få det hele til at gå op i en højere enhed. 

Virkelig lækkert redskab til dig, som gerne vil have en komplet harmoni i livet. Du vil helst selv og mangler en indsigt eller en retning til at få det til at spille. Dette er ren besked fra Univers, Sjæl og Krop

Du modtager læsningen løbende 5 dage efter bestilling i en .pdf fil via mail

Stjerne Læsningen kan bestilles her

700x380 (59)

Samarbejd med Månens energier

Månens 4 kvarterer har helt særlige energier, som veksler mellem tiltrækning, oprydning, forløsning og handling. Oplægget strækker sig over månens 28 dage og starter med "næste" kvarter, i forhold til din bestilling, på den måde, får du altid en fuld måne cyklus i din læsning. 

Læsningen vil vise dig, hvad der er klar til at blive arbejdet med. Skriv gerne kort om et særligt projekt, du har intention om at gå ind i, sådan at læsningen bliver skarp på din situation og dit projekt.

Måne læsningen kan bestilles her

700x380 (61)

Dit Universelle Blueprint - Tarot Profilen

Energierne skifter år efter år, og hvert år bliver det endnu mere afgørende for dig, hvor du har dit fokus i livet. 

Lær energierne at kende, sådan at du kan arbejde med dine ønsker og drømme i flow med loven om tiltrækning

Her får du den kollektive årsenergi, som gælder for os alle PLUS din personlige årsenergi, sådan at du kan se, hvordan de samarbejder

Har du aldrig fået lagt din personlige tarot profil, dit universelle blueprint fra fødslen med person/sjæl kort, livslektioner og potentiale, så kan du lige nu gribe muligheden og få begge. De skaber endnu mere dynamik sammen. 129 kr. (300 kr. inkl. tarotprofil)

Tarot Profil / Årsenergi kan bestilles her

700x380 (63)

1:1 Coaching

EBM Coaching med Anja,

læs mere her


Lær at mestre tarot kortene selv

2 gange om året åbner jeg dørene for, at du lære at læse Tarot kortene selv. Dette sker online, hvor du lærer Tarot at kende såvel intuitivt og analytisk, sådan at du med øvelse og leg lærer at bruge Tarot til læsninger, både til dig selv og andre. 

Jeg lærer dig tarot, uden bøger og uden at skulle kunne remser udenad. Hos mig får du et personligt forhold og din egen unikke læserstil, sammen med dine kort. 

Du kan læse mere om, hvornår jeg næst åbner dørene

700x380 (54)

Mød Tarot Mester & Underviser
Anja Busack

Tilbage i 1989, havde vi ingen internet. Verdenen var stadig forholdsvis lille. Vi var lige kommet på fællesantenne. Betamaxen begyndte så småt at blive udskiftet til VHS. Vi lånte stadig vores film nede på Burgerbaren. En gang i måneden, kom resten af verdenen ind af døren i form af et gult postordre hæfte. Det var næsten som juleaften, for de havde altid noget spændende. Det skal lige siges, at dengang boede jeg i det mørke Nordjylland - så dette VAR vitterlig et frisk pust i en meget lille verden

Jeg husker stadig den dag, hvor det lille gule postordre hæfte skulle komme. For den dag var der et billede af et sæt Tarot kort på forsiden. Jeg anede intet om Tarot, eller hvad det var. Men den dragning glemmer jeg aldrig. Jeg kiggede hverken pris eller betingelser, bare rev sedlen ud af hæftet, udfyldte mine oplysninger og så ellers i fuld firspring ned til Posthuset for at aflevere min ordreseddel :D

Som jeg husker det, gik der næsten 8 uger før jeg fik min pakke. Jeg kan huske, at jeg var både spændt og bange for den, da den kom ind af døren. Jeg følte mig meget privilegeret over, at være den stolte ejer af et sæt Tarot kort. :D 

Siden den dag, har Tarot været en del af min dagligdag. Jeg elsker mine kort, de er min buddy, som altid står klar med råd og vejledning, og de har gennem tiden, uddannet mig både spirituelt, personligt og åndeligt.

Jeg begyndte at uddanne andre i at lære at læse Tarot i 1999, og har haft mange fornøjelige stunder med både kursister og kort. Det fedeste ved Tarot er, at det bliver aldrig færdigt. Det er en rejse for livet, fordi kortene følges med os i hverdagen. Og så længe vi har et liv og en hverdag, så længe vil Tarot følge os og have noget nyt på tapetet stort set hver eneste dag :)
 • Anja Busack

  “Jeg har kendt Anja i mange år, og det er blevet min tradition at skal have mine årsenergier til det kommende år, inden jeg planlægger det helt store. Jeg bruger både det både til mig selv og til min forretning. Første gang, gik jeg til det med “hvad kan jeg få?” men som det gik op for mig, at jeg ikke får noget, så er jeg begyndt at komme til året med “hvad kan jeg skabe?”. Anja har en eminent facon i få tankerne vendt til skabelse, og på en meget kærlig og neutral måde, formår hun at gå direkte ind til marven og sætte ord på, hvad der sker og hvad der kommer ud af det. Jeg kan kun anbefale alle at komme i gang! Varme hilsner fra Malou”

  Modtaget: Profil og Årsnergi

 • Anja Busack

  “Jeg var i gang med at planlægge et projekt til min virksomhed. Jeg er selvstændig. Og jeg sad fast i, hvilken retning jeg skulle vælge. Jeg fik en samtale og en læsning af Anja, og det lykkedes mig, at få det skudt i gang, sådan som jeg oprindeligt havde forestillet mig, at det skulle være. Da jeg fik min 2. læsning kunne jeg se, hvor langt jeg var nået og hvad der stadig manglede at blive set på. Jeg er rigtig godt tilfreds, det er virkelig et godt redskab at have med sig. Det vil jeg gerne anbefale til andre.”

  Modtaget:

 • Anja Busack

  “Du rammer så meget plet, det kan jeg mærke. Jeg kan også mærke, at det kommer bag på mig, at det fylder så meget. Jeg vidste det ikke!! Men jeg kan mærke, at den er god nok. Jeg gør brug af redskaberne og får forløst både barndom og tidligere ægteskab - jeg er overrasket over, hvordan ting i livet, som jeg ikke har tænkt over i mange år, kan være med til at spænde ben for mig i dag. Tusind tak Anja, jeg vil klart anbefale dig til andre.”

  Modtaget: Det Keltiske Kors

 • Anja Busack

  “Anja formidler sine ord på en meget præcis måde, så alle kan være med. Anja bekræfter mig egentlig bare i de tanker, som har ligget dybt i mig altid – og som jeg skulle finde frem til igen.

  Jeg kan ikke lade være med at følge med i dagens læsning på Anjas side. Indimellem passer det måske ikke helt på mig, men andre gange rammer ordene lige ned, hvor jeg bliver nødt til at tage dem ind og tænke en ekstra gang over dem.

  Tænker at det får os til at tænke over livet på en anderledes og bedre måde, hvis vi kan finde ud af, at inkludere det i vores eget liv og ikke bare læse ordene.

  Jeg har også prøvet Anjas private læsninger, som er mindst lige så gode.

  Anja slipper ikke af med mig foreløbig.

  Så tak for din fantastiske formidling og idéer til, hvordan jeg kan komme godt videre i mit liv.”

  Modtaget: Blandet

 • Anja Busack

  “Hej Anja, som sidste gang,- vil jeg læse igen og igen og komme med feedback, når jeg har fordøjet dine ord 👍😊  Umiddelbart poppede der f.eks. sygdom (sclerose...skævhed i fundamentet) og min eksmands utroskab op. Er stadig lidt skuffet over mig selv, over at jeg blev i ægteskabet 🤔 Jeg vil helt sikkert prøve øvelserne. Kender godt indre barn- øvelsen,- men tak fordi du mindede mig om den❤”

  Modtaget: Stjernen

 • Anja Busack

  “Din læsning rammer uhyggelig meget plet, både i forhold til hvem jeg er og hvor jeg er på vej hen. Du så nogle ting som jeg ikke selv havde set, eller rettere: havde valgt ikke at se, og din læsning, sammen med dit kærlige skub, gav mig motivation til at få gjort op med nogle af de gamle tankemønstre. Jeg kan varmt anbefale dig og dine læsninger til andre <3”

  Modtaget: Indre Styrke

 • Anja Busack

  “" Din par profil er fuldstændig rammende i forhold til min kæreste og jeg både som enkeltpersoner og med de issue vi føler der er i forholdet . Oplægget bekræfter os meget præcist i de ting der er i vores relation som vi selv har set! Det positive i oplægget er at det er blevet mere klart og synligt for os hvad vi skal arbejde med og handle på for at få vores forhold til at fungere så optimalt som muligt .Det har givet os stor motivation for handling og håb og en glædelig lykkefølelse om at vores forhold kan blive et godt og dejligt forhold . Det er en kæmpe gave" Kh Mette og Mikkel”

  Modtaget: Par Profil

 • Anja Busack

  “Hej Anja, Tusinde tak for oplægget og afslutning af relationer. Jeg har afsluttet: Far mor stedfar, søster, bror samt eksmand og Dan. Enkelte har været besøgt et par gang. Hold da op med åbenbaringer og indsigter. Jeg er så taknemmelig for at universet engle viste mig vejen til dig Anja. Du er en ener og du vil altid have en særlig plads i mit hjerte. Mange knus og kærlighed til dig. Kærligste hilsner Anne-Marie”

  Modtaget: Brudte Relationer

 • Anja Busack

  “Jeg var overbevist om, at jeg havde fundet "Den eneste Ene", men da jeg så læste dit oplæg, kunne jeg godt mærke, at jeg faktisk havde gået og bildt mig selv en masse ind, som slet ikke var der. Selvom det selvfølgelig var lidt af mavepuster, så er jeg bare så taknemmelig, for jeg vidste det godt, jeg havde bare lukket af for min egen indre stemme. Tak! Jeg kom lige tilbage til mig selv.”

  Modtaget: Dig, Mig og Vi to