20210817_220104

Lidt om Anja Busack

Stjernebarn siden 1971, 7. Sjælegruppe
Stenbuk, Hvid Gris, Gås, Stridsvogn
Tarotlæser siden 1989
Massør siden 1990
Zoneterapeut siden 2000
REIKI Healer siden 2003
Forfatter af Bog-Serien "Til Dig" 2007
Kranio Sakral Terapeut siden 2007
Underviser og Coach siden 2016
EBM Coaching Facilitator siden 2021

Når du søger Anja og hendes coaching, så får du en vejleder, der upartisk og ærligt viser dig, hvordan du kommer fri af de lænker og strabadser, som du føler dig bundet af.

Anja har levet et liv på kanten, og du kan derfor trygt stole på, at du både kan rummes og bliver set, uanset hvad du har af lig i lasten og problemer, du ønsker en løsning på.

Omfavn alle facetter af dit eget fantastiske selv

Min mission her i livet er at udvide horisonterne. At højne den globale bevidsthed, sådan at hvert et menneske på jorden lever i sit sande selv og i deres højeste potentiale. Det gør jeg ved coaching, en kvinde af gangen.

Det er min overbevisning, at kvinder KAN skabe de forskelle verdenen har brug for til at højne i bevidsthed, kærlighed og fællesskab - ved at stå ved sit eget selv, sin egen styrke, sin egen stemme og sin egen kærlighed.

Hun har modet, hun har ømheden, hun har omsorgen, som hun glædeligt deler med alle sine kære, nære og elskede. Og hun rummer så megen power, at hun i sin natur også spreder sin impakt og bidrag til resten af verden. Når hun er i stand til at redde sig selv - er hun i stand til at redde vores verden - bare ved at hendes eget selv.

Energetisk Breakthrough Method Coaching styrker og løfter selvet til dine unikke potentialer, hvor du, i det omfang, DU ønsker, sætter dit hele selv i spil.

Nogen kvinder ønsker at styrke sig selv og familien
Mens andre, har ambition for at skabe et legacy til vores verden på en større skala
EBM coaching åbner for potentialerne, sådan at du feinschmecker dine ønsker og drømme og smelter dem sammen med dit højeste og dit unikke potentiale.