MultiVerset - Hvor vi skaber det stærke fundament til livet

Kejserindens Nye Klæder

Årets Tema, at få "klædt damen ordentlig på". I år tager vi sammen med Års Energien fra Kejseren fat på vores lederskab over livet, vi tager fat på kreativiteten og drømmene, og vi skaber rum til at kunne leve og opleve vores drømme i hverdagen.

Feature Billeder 800x800 (5).png

Alle veje fører til MultiVerset

Her gør vi rent bord i fortiden, tankerne, følelserne, minderne - sådan at du kan skabe et stærkt fundament til et lækkert liv, som matcher dig i både person og hjerte.

Vær opmærksom på, at vi bringer Universet ned i øjenhøjde, hvor det spirituelle også kan leves på en ganske almindelig onsdag.

Det ultimative fokus på Sjæl, Menneske og Tiltrækningsloven.

Årets TEMA: Kejserindens Nye Klæder

Basis

179 kr.

per måned

Daglige LIVE tarotlæsninger
i Facebook Gruppe i hverdagene

MultiVerset Portal med
Redskaber og Mini Kurser

Månedens Tema Challenge

Private 1 kortlæsninger 99 kr./stk.

Premium

389 kr.

per måned

Daglige LIVE tarotlæsninger
i Facebook Gruppe i hverdagene

MultiVerset Portal med
Redskaber og Mini Kurser

Månedens Tema Challenge

Private 1 kortlæsninger 99 kr./stk.

Inkl. 3 stk. private
1 kortlæsninger per betalt måned

VIP Diamond

999 kr.

per måned

Daglige LIVE tarotlæsninger
i Facebook Gruppe i hverdagene

MultiVerset Portal med
Redskaber og Mini Kurser

Månedens Tema Challenge

Inkl. private 1 kortlæsninger Ad Libitum

Hvordan foregår det sårn helt konkret?

Se, om du kan finde svar på dine spørgsmål her, ellers er du altid velkommen til at sende mig en mail

Ikke så vild med, at alle kan se dine svar?

Premium og VIP Diamond pakkerne giver dig muligheden for at få private enkelt kortlæsninger, dette foregår per mail, hvor du hver måned får en mail med dit respektive antal læsninger til gode. I denne mail sender du dine spørgsmål, hvor du så får svar fra mig og Tarotkortene.

Hvad går de der challenges ud på?

Hver måned vælges et tema, som vi laver en 5 dages challenge på. I disse dage bruges LIVE til at stille spørgsmål og arbejde med challengen. Det kan være alt fra tiltrækningsloven til, hvordan vi bliver bedre til at administrerer egentid og så videre. Challengen vil blive fulgt af et arbejdshæfte med opgaver eller tjeklister. 

Er der binding på medlemskabet?

Der er ingen binding! Du kan til hver en tid framelde dig via din konto. Du kan melde dig ud samme dag, som du melder dig ind, og stadig have en fuld måneds adgang til ALT. Du må forvente 28 dages svartid, hvis du overlader det til mig at udmelde dig. Jeg får rigtig mange mails dagligt. 

Hvad kan jeg få ud af, at være medlem?

Du får chancen for at skabe et stærkt fundament i dit liv. Fundamentet er dit eget hele MIG, hvor du kommer ind omkring egenkærligheden, dit indre samarbejde og lære forståelsen af at blive hjemme i egen potteplante. Med et stærkt fundament, hvor fortiden ikke længere roder rundt i dine tanker og hvor dine følelser er intakte i kærligheden, vil du finde din frihed til at kunne være dig selv, og være tro med dig selv.

Kan jeg bruge MultiVerset uden Facebook?

Det kan du så absolut. Du kan selvfølgelig ikke deltage i hverdagenes LIVE, som kun foregår på Facebook, men mini kurserne, redskaberne, og den månedlige challenge kommer alt sammen på en selvstændig platform udenfor Facebook. Sammen med Premiums eller VIP Diamond pakken er du godt udrystet til en skønno udviklingsrejse selv uden Facebook

Hvor lang ventetid er der på 1 kortlæsningerne?

Indsender du dit spørgsmål på mail INDEN kl. 09, kan du forvente svar samme dag, dette gælder alle hverdage. Indsender du lørdag eller søndag, får du svar efterfølgende mandag (hvis denne er en hverdag)

Hvorfor det at blive hjemme i egen Potteplante er så super POWERfuldt

Hvad andre har at sige om MultiVerset

 • Anja Busack

  “For mig er MultiVerset et sted med højt til himlen, vide rammer, nærhed og rum.
  Her er der plads til de tanker og fornemmelser som mit "virkelige-verden-netværk" måske har svært ved at forstå, og det er her jeg søger spørgsmål og svar om alt mellem himmel jord :)

  Jeg elsker at vi "kender hinanden" herinde, at vi støtter hinanden, opmuntrer hinanden og vokser og følger hinanden på hver vores rejse.”

  Certificeret Tarotlæser

 • Anja Busack

  “Multiverset er den platform, hvor jeg tør stille alle de 'dumme' spørgsmål. Her er der højt til loftet og ingen ejer sandheden om det spirituelle. Ikke alene får jeg hver måned en række artikler og andet godt til overvejelse, men jeg møder også ligesindede. Vi følges ad på hver vores spirituelle rejse uden at den behøver være ens. Her er en respektfuld, åben og nysgerrig tone og virkelig mulighed for dyb refleksion og personlig udvikling.”

  Certificeret Tarotlæser

 • Anja Busack

  “Multiverset er det sted der nærer også mit intellektuelle hjerterum. Her er ingen tanke for dum, for lille eller ubetydelig. Her er plads til alle tænkte tanker udelukkende fordi de er tænkt, følt eller oplevet. ”

  Tarot Rejsende

 • Anja Busack

  “Det har ikke været nemt og lige nu er jeg pissestolt af mig selv og står på begge fødder med indre ro. Tusind, tusind tak for al din hjælp ,støtte og røvspark undervejs i forløbet. Uden din hjælp til selvhjælp havde jeg ikke været hvor jeg er idag.”

  MultiVerset

 • Anja Busack

  “Jeg er helt vild med den måde du formidler på. Jeg nyder og har nydt alle dine skriv enormt meget. De er skrevet med den direktehed, som passer utrolig godt til min personlighed og så er de samtidig opløftende - super skønt.

  Jeg har anvendt traumeforløsningen flere gange og oplever den enorm effektfuld. Tak for det.”

  MultiVerset

 • Anja Busack

  “Jeg er forfærdet over hvor meget jeg har gravet op af grimme ting fra min barndom, ungdom som jeg så har videre ført til mit liv. Mine forventninger er langt indfriet, og rart at komme ud på den anden side med en stor viden om mig selv. Stor tak Anja.”

  MultiVerset

 • Anja Busack

  “Jeg får mine forventninger indfriet gang på gang, hvor jeg opdager de mønstre jeg bærer på. Og dermed også indsigten i hvordan de kan forløses.. Anja laver workshops, som er til at blive klog på sig selv af, og de bliver fulgt til dørs med effektive redskaber. Anja er den ægte vare - som er rigtig god til at lære fra sig.”

  MultiVerset & Tarot Rejsende

 • Anja Busack

  “Jeg er SÅ glad for at have fundet Anja, og at det er hende, der lærer mig tarot. For jeg har fundet mig selv og fundet ud af, hvem jeg er. Og Jeg elsker det. Det er en udvikling, som er så svær at beskrive og som jeg bare er lykkelig for at være kommet i gang med. Anja siger tingene, som de er og den hjælp hun giver, er bare guld værd. ”

  MultiVerset & Tarot Rejsende

 • Anja Busack

  “Tak for mindsettet det var rigtig hyggeligt at stå op hver morgen i 14 dage og læse en ultra kort mail om dagens kort. det er bare så godt skrevet, man skulle tro du kendte min tanker og fokus. Jeg kan varmt anbefale Anja og jeg har kun været i gang i ca 1 måned men er mega bidt af det her med tarot.”

  MultiVerset & Tarot Rejsende

 • Anja Busack

  “Jeg er idag virkelig glad for den beslutning jeg tog, da jeg begyndte hos Anja. Anja fik virkelig overbevist mig om, at jeg godt kunne når tvivlen dukker op henad vejen og når du har et spørgsmål går der ikke længe før du får et svar - så der kan arbejdes videre. Jeg har da prøvet lidt i mit eget liv uden at finde det, JEG skulle finde - før jeg kom til Anja og idag sidder jeg virkelig og føler at jeg er kommet hjem, både med og uden kort i hånden. ”

  Certificeret Tarotlæser

 • Anja Busack

  “Kære Anja hvor er det bare godt jeg har mødt dig hurra fordi du er en fantastisk budbringer, det er en god hjemmeside du har med masser af god nyttig viden, nu kræver det bare af mig at jeg stopper lidt op og mærker efter, vi haster afsted, og glemmer at lytte, du har så meget ret, hvor er det fedt alt det du skriver, om børn og mad og krop og hjerne osv tak tak tusind tak❤️”

  MultiVerset

MultiVerset er til dig, der:

 Gerne vil gøre en forskel for dig selv

 Gerne vil gøre en indsats for at få et bedre liv

 Gerne vil lære dig selv at kende i Sjæl &Menneske

 Gerne vil lære at skabe dit liv, så det passer til dig

 Gerne vil have Univers og Spiritualitet ind i hverdagen

 Gerne vil skabe et stærkt fundament til din virksomhed

Gerne vil tage ansvar og ejerskab af dit liv og din velvære

MultiVerset er IKKE til dig, hvis:

 Du søger den magiske knap til et bedre liv

 Du søger en endelig opskrift på rigdom og succes

 Du er overbevist om, at din skæbne er skrevet i sten

 Du ikke har lyst til at gøre det arbejde, der skal til

 Du søger en til at klippe din puddel

 Du ikke har nogen fidus til Univers, Kærlighed og Sjæl

 Du er fast besluttet på, at det er andres skyld, hvordan du har det

Vær dit eget fantastiske selv!
- fordi det er det eneste, der giver mening

Hey! Jeg hedder Anja, og jeg har skabt MultiVerset til dig,

fordi jeg ved, at du indeholder så utrolig meget potentiale og power i dig, som bare venter på, at du opdager det.

Måske har du allerede på fornemmelsen, at der ligger en drøm og venter på dig, som du gerne vil have skudt i gang.
Og måske er du bare nysgerrig på, at lære dig selv at kende, sådan så livet bare kan få en ekstra tand af lækkerhed.
Vi har alle vores egne motivationer for at ville os selv "noget bedre". 

Jeg er omtrent så højspirituel, som de fås. Jeg bevæger mig i Univers og Liv som en helhed,
og det ønsker jeg også for dig, at du kan opdage, hvordan du er en Sjæl på rejse her i livet
- samtidig med, at dit liv fungerer, som et helt almindeligt menneske.

Universet har en plan for os alle, og den plan er unik for hver af os, sådan at vi alle kan samarbejde, som en stor familie
- og din unikke plan, ja den lever trygt og godt i dit hjerte, hvor den bare venter på, at du tager fat på den og lever den.

I MultiVerset har jeg samlet alle de redskaber, som jeg har brugt og skabt til mig selv igennem livet,
fordi jeg ved, at de virker! og fordi, at vi alle har en bunke overbevisninger og programmeringer i vores tanker
og i vores selvværd, som kan have brug for at blive forløste, sådan, at vi kan stå i vores eget lys og skinne igennem,
som det fantastiske og unikke væsen, vi nu engang er.

Lidt tørre facts om mig, som danner baggrund for den viden og de workshops jeg laver til dig er:
Jeg er uddannet Zoneterapeut, Kranio Sakral Terapeut, Samtale Terapeut, Massør, Healer
og det, som samler hele værket for mig - så er jeg også Tarotlæser med 30 års erfaring bag mig.

Jeg vil elske at møde dig i MultiVerset

 

Årets TEMA: Kejserindens Nye Klæder

Basis

179 kr.

per måned

Daglige LIVE tarotlæsninger
i Facebook Gruppe i hverdagene

MultiVerset Portal med
Redskaber og Mini Kurser

Månedens Tema Challenge

Private 1 kortlæsninger 99 kr./stk.

Premium

389 kr.

per måned

Daglige LIVE tarotlæsninger
i Facebook Gruppe i hverdagene

MultiVerset Portal med
Redskaber og Mini Kurser

Månedens Tema Challenge

Private 1 kortlæsninger 99 kr./stk.

Inkl. 3 stk. private
1 kortlæsninger per betalt måned

VIP Diamond

999 kr.

per måned

Daglige LIVE tarotlæsninger
i Facebook Gruppe i hverdagene

MultiVerset Portal med
Redskaber og Mini Kurser

Månedens Tema Challenge

Inkl. private 1 kortlæsninger Ad Libitum