• Find ind i din fantastiske power, som kvinde, som menneske, som DIG!
 • Styrk dit selvværd og stå forankret i din egen kærlighed
 • Skab sunde og stærke relationer i livet
 • Frigør dig af benspænd og bindinger
 • Skin dit eget unikke lys, hvor du lever efter dit hjerte og din sjæl
 • Gå aldrig mere på kompromis med din egen livskvalitet

Du har så meget power og skaberkraft i dig,
som bare venter på at blive sat i spil.

Stop med at stå i vejen for dig selv 

 

 

 

Manifestationens Kunst: 

 • Online forløb på ekstern platform med ubegrænset adgang
 • Forløbet består af: De 3 steps ind i Manifestationens Kunst
  - Sæt intention og målsætninger
  - Sæt bevægelse i dine manifestationer
  - Frigør dig af blokeringer (skyggearbejdet)

  Til dette arbejde får du et hav af redskaber til rådighed i form af healing, meditationer, skabeloner og øvelser. Alt arbejder i foreningen af sjæl og menneske, din kontakt til højere selv, indre barn, ur kvinden og alt, du rummer af fantastiskhed i dit eget indre selv.

MultiVerset:

 • Sammen med forløbet får 1 år i et lukket fælleskab på Facebook. "MultiVerset", hvor du finder mig på live i gruppen, hvor jeg flipper tarotkort for deltagerne og dagligt tager emner op, der har relevans for, hvor gruppen og personen er lige nu. 
 • I vores ugentlige Zoom HOT seat coaching indhenter du personlig vejledning og sparring på dit her og nu.

Din investering: 24.980 kr.

Bonus for 1 betaling: 2 sessioner med 1:1 Coaching hos mig, af en værdi på 1500 kr.

Foretrækker du mere budget-venlige rater, kan det også lade sig gøre:

6 rater á 4.353 kr. / mdr.
12 rater á 2.461 kr. / mdr.

Ønsker du at fortsætte efter det første år, får du en invitation til MultiVerset en uge før din tid udløber, hvor du frit kan vælge, hvad der mærkes bedst for dig.

"Som barn elskede jeg at lægge puslespil, og det gør jeg stadig.

Men de senere år har jeg haft svært ved at få brikkerne til at passe sammen i mit livs puslespil. Det er som om, der hele tiden lige mangler en brik eller to. De brikker har Anja hjulpet mig med at få på plads.

Anjas redskaber har hjulpet mig med at forstå mine følelser og tanker og arbejde med mine skyggesider.

Jeg er godt på vej til at lære at elske mig selv, præcis som jeg er, og redskaberne hjælper mig i transformationen fra at være ydrestyret af behovet for præstation og anerkendelse og til at turde mærke mig selv, lade mig guide af mit højere selv og elske mig selv for den, jeg er.

Jeg er kommet tættere på mine værdier og drømme og hvordan jeg tager ansvar for mit liv og mine relationer i det daglige.

Redskaberne er så konkrete og brugbare, at det også er til at arbejde med i en travl hverdag, og de har hjulpet med mig til at få kontakt med en dybere og visere del af mig selv og fået et nyt perspektiv på livet.

Et perspektiv, hvor jeg ved, at vi er unikke og elskede, uanset hvad vi gør, og roligt kan stå ved os selv med stolthed."


"Hele mit liv har jeg følt, at jeg skulle sige "undskyld for at være her". At der ikke var plads til mig, hverken hos min familie eller nogen andre steder. 

Jeg turde ikke sige min mening, og følte i det hele taget, at jeg hele tiden gjorde noget forkert, bare ved at være til.

Så mødte jeg Anja og hendes redskaber. Jeg lærte at bruge dem, og det bedste er, at jeg kan bruge dem på alle tider i døgnet, jeg behøver ingen hjælp fra andre. Det er alle sammen virkelig effektive "gør-det-selv" redskaber. 

Så i dag, kan jeg meget nemt sige min mening, og jeg har ingen problemer med at fylde min plads og kræve min egen ret til at have det godt og være glad.

Ja, jeg har sorteret ud i mit netværk, fordi det var nødvendigt. Og bedre sent end aldrig, har jeg lært at tage god vare på mig selv og min egen glæde i livet."



"Fra at være usikker og sidde fast i livet, hvor jeg ikke rigtig troede på mig selv, og ikke rigtig vidste, hvad jeg ville med mit liv. Har jeg nu fået en klar vision om, hvordan jeg vil skabe mit liv.

Jeg har lært, hvordan jeg kommer fri af mine blokeringer og overbevisninger, som er skabt i fortiden, sådan at jeg kan komme i kontakt med min intuition og endnu bedre, at jeg kan stole på den!

Min selvværd er vokset og jeg ved nu, at jeg har både evner og ekspertise til at træde i karakter, og skabe det liv, som jeg ønsker at leve.

Det er en proces, som godt kan være hårdt, men det er virkelig også det værd!!"

"For 12 år siden, havde jeg næppe kunne se, hvordan jeg skulle komme hjem i kernen af mig selv og leve det liv, som bare giver perfekt mening for mig.

Jeg følte mig egentlig godt tilpas, som om jeg stod ved et nulpunkt – en ny begyndelse, men jeg vidste ikke rigtigt hvor og ad hvilken vej jeg skulle gå. Jeg havde jo børn at tage mig af, job at passe og jeg selv kom i absolut sidste række.

Jeg havde helt og aldeles undervurderet hvor lang tid det tager at bringe sig selv på ret køl igen.

Efter jeg begyndte at arbejde med mig selv, og bruge Anjas redskaber til skyggearbejde, har jeg fundet: Hvad jeg elsker at beskæftige mig med. Hvad mine drømme er for livet. Og hvordan jeg skal håndtere min hverdag, når det begynder at slå knuder. Jeg er kommet hjem i mit eget autentiske selv!"




"Jeg har fundet mit ståsted i livet, hvor jeg meget bevidst kan arbejde i flow med mig selv og universet.

Jeg har altid været spirituel på min egen måde og har altid følt mig anderledes, udenfor normalen, som om der ikke rigtig var plads til mig i dette samfund. Jeg blev syg både fysisk og psykisk på samme tid, jeg var faret vild.

Det eneste jeg vidste var at jeg skulle finde min vej igennem det spirituelle. Så jeg søgte og fulgte med i alt på nettet. Det eneste der skete var at jeg blev mere og mere ulykkelig og mere og mere forvirret, for alt det jeg fik at vide af andre, var slet ikke sådan det føles indeni mig, så måske var jeg slet ikke så spirituel, som jeg gik og troede.

Det var jo nok også rigtigt, når jeg var blevet SÅ syg, at jeg hverken kunne gå eller stå, så var der jo noget galt med mig. Jeg forsøgte at følge alt det andre fortalte mig….. Jeg søgte alle steder udenfor mig, englene, guiderne, krystallerne, kortene, universet, gud osv.

Anja viste sig at være mere værd end penge kan betale.

At leve mit liv fra mit autentiske hjerte er min største mission. Jeg ved nøjagtig hvordan det føles, når jeg følger mit hjerte. Jeg forstår nu at jeg er fantastisk og som jeg er og hvis jeg bare er MIG så tiltrækker jeg det som jeg har brug for."




"Jeg har altid haft følelsen af, at der ikke var plads til mig i livet. At min mening ingenting betød, og at mine evner ikke gjorde nogen gavn, andet end for mig selv.

Efter jeg er begyndt at arbejde med mine skyggesider og vaner, har jeg opdaget, hvor power fuld jeg er. At jeg er et fantastisk og smukt menneske, som har et bidrag til denne verden.

Jeg kan fylde min plads med god samvittighed og glæde. Det er den største gave jeg nogensinde har givet mig selv."

Det er din tid nu - er du klar til næste skridt?

Er et kursus stykket sammen af 25 års erfaring i arbejdet med
100vis af kvinder, som har ønsket at finde sig selv og sin hjertevej.

Anja Busack er vel det, man kan kalde en spirituel spradebasse - ikke med "på noderne" overhovedet - elsker at gøre tingene på sin egen måde og giver hut i regler, hierarkier og alverdens nonsens, som ofte ses og høres rundt omkring. ..
Ja, det er MIG, jeg snakker om her :)



Det lyder måske lidt banalt, at lære tingene på sin egen facon - med teknikker og øvelser, som virker! Men det kan jeg love dig for, at det ikke er. Den sværeste opgave her i dette liv er at være sig selv - for langt de fleste mennesker - og når der bare er ét menneske, som ikke er sig selv - ja så er vi andre det heller ikke 100% - så om ikke andet, så er MIN mission her i livet - at alle kvinder lærer at være sit eget fantastiske selv!!

Manifestationens Kunst - at blive mester til at manifestere i livet, sådan, at det der bliver skabt også er det, der skaber glæde og overskud i livet - sådan et liv, som man ikke har brug for at tage på ferie fra - ja det handler jo virkelig meget om, at turde at være sig selv, at turde at ville sig selv og føle sig "nok" til at fortjene det bedste.

Jeg gør mig ingen forestillinger om, hvad det fede liv er for dig. Jeg gør mig heller ingen forestillinger om, hvordan det fede liv ser ud. Det er dit job i denne deal at finde ind til. Måske ved du det allerede. Måske ikke.

Mit job i vores aftale her er at vise dig: Hvordan!! Hvordan du kommer ind i følelsen af at have fortjent det bedste du vil. Hvordan du kommer ind i følelsen af at være NOK. At VILLE dig selv det bedste uden betænkninger.

Du kan forvente min ærlighed, min omsorg, min kejtet hed, min kærlighed og ja .. min egen stil
 

 

Say no more - jeg er SÅ klar :)