Online kursus i dit eget tempo

Lukket for tilmelding

Vil du lære én gang for alle, hvordan du samarbejder med loven om tiltrækning, sådan at det, du gerne vil have mere af i livet også kommer til dig?

 er et online kursus stykket sammen af Anja Busack, hvor alle redskaber er samlet i en fin rød tråd, sådan at du kan både forløse benspænd og planlægge dig frem til et liv med mere tid, mere glæde og mere overskud i hverdagen.  

Her lærer jeg dig, at tage udgangspunkt i dit liv, som det er den dag i dag, sådan at du kan skabe mere af det, du gerne vil have og forløse de benspænd du laver for dig selv, som skaber mere af det, du ikke vil have. 


>> Forløbet er fordelt over 6 måneder, med 1 modul hver måned, sådan at du får god tid til at opdage, at forløse og at manifestere i din (allerede hektiske) hverdag <<

>> Du få samtidig adgang til en lukket Facebook Gruppe, hvor du er sammen med ligesindede, som også arbejder på  <<

JA TAK - giv mig Manifestationens Kunst >
Universet har sendt dig hertil - intet i livet er tilfældigt

 

Her er, hvad du får:

> 6 tætpakket moduler: Hver måned tager vi fat på et modul, sådan at du får rigelig med god tid til at få øvelserne manifesteret i din hverdag. Ja, ting tager tid, især, når det gælder at ændre vaner. 

> Medlemskab i den lukkede Facebook Gruppe "Manifestationens Kunst": Her kan du søge inspiration og sparring med andre ligesindede. Og her vil du også kunne stille spørgsmål, hvor jeg kommer LIVE 1. tirsdag hver eneste måned. Jeg vil naturligvis være aktiv i gruppens debatter undervejs.

> For hvert modul er der print venlige arbejds hæfter: Disse leveres til download og print i formatet pdf.

> Al materiale med ubegrænset adgang: Yes!! Når de 6 måneder er gået og alle moduler er frigivet bevarer du adgang, sådan at du kan se og gense materialet i din egen gode tid, som du føler behov for. Dette gælder både for portalen og Facebook Gruppen.

JA TAK - giv mig Manifestationens Kunst >

Ja ja, der er altså mere!

Har du spørgsmål til mig, om kurset?

så send mig fluks en mail på tarotafanjabusack@gmail.com 


Er et kursus stykket sammen af 28 års erfaring. Anja Busack er vel det, man kan kalde en spirituel spradebasse - ikke med "på noderne" overhovedet - elsker at gøre tingene på sin egen måde og giver hut i regler, hierakier og alverdens nonsens, som ofte ses og høres rundt omkring. .. Ja, det er MIG, jeg snakker om her :)Det lyder måske lidt banalt, at lære tingene på sin egen facon - med teknikker og øvelser, som virker! Men det kan jeg love dig for, at det ikke er. Den sværeste opgave her i dette liv er at være sig selv - for langt de fleste mennesker - og når der bare er ét menneske, som ikke er sig selv - ja så er vi andre det heller ikke 100% - så om ikke andet, så er MIN mission her i livet - at alle lærer at være sit selv fantastiske selv!!

Manifestationens Kunst - at blive mester til at manifestere i livet, sådan, at det der bliver skabt også er det, der skaber glæde og overskud i livet - sådan et liv, som man ikke har brug for at tage på ferie fra - ja det handler jo virkelig meget om, at turde at være sig selv, at turde at ville sig selv og føle sig "nok" til at fortjene det bedste.

Jeg gør mig ingen forestillinger om, hvad det fede liv er for dig. Jeg gør mig heller ingen forestillinger om, hvordan det fede liv ser ud. Det er dit job i denne deal at finde ind til. Måske ved du det allerede. Måske ikke.

Mit job i vores aftale her er at vise dig: Hvordan!! Hvordan du kommer ind i følelsen af at have fortjent det bedste du vil. Hvordan du kommer ind i følelsen af at være NOK. At VILLE dig selv det bedste uden betænkninger.

Du kan forvente min ærlighed, min omsorg, min kejtet hed og (hvad en gammel Tarot kursist har sagt om mig) min helt egen Anja-Style.

 

JA TAK - giv mig Manifestationens Kunst >