TILMELD DIG ALLEREDE NU >

Kvinder er super gode til at skabe et liv for andre, hvor de ikke skal lade sig nøjes. 

For nogen kvinder er det nok. For andre er det næsten godt nok. Men ikke for dig!

For du ved, at når du lader dig nøjes, fedtspiller med din egen livskvalitet, så sker der en udsultning af sjæl og hjerte, og den begrænsning er du bare så færdig med at ville finde dig i længere. 

F U C K I N G  F A N T A S T I S K E kvinder går efter HELE PAKKEN! 

Et liv med mening, fylde, passion, lidenskab, overskud, uden bekymringer, god samvittighed, stærke relationer, hvor de lever efter deres inderste værdier og aldrig nogensinde går på kompromis med livskvaliteten.

Og det er præcis, hvad dette stærkt
transformerende program vil hjælpe dig med

Som du går gennem Manifestationens Kunst, vil du åbne dørene for at forene din egen helt almindelige hverdag med din unikke, smukke power, som herfra vil give dig nøglerne til glæden, overskuddet, meningen med livet, en magisk transformation som kun begrænses af dine forestillinger om, hvad der er muligt.

Det er bestemt ikke tomme løfter, dette er, hvad mine skønne, fantastiske kvinder oplever hver eneste dag, når de arbejder med mig. Livet, dem selv, deres kvindelighed, deres skaberevner og manifesteringer åbner sig i samarbejdet med Universet i løbet af meget kort tid. Og du får adgang til ALT, sådan at du også kan skabe de resultater for dig selv, når du melder dig til.

 

LAD OS KOMME I GANG! >


 • aldrig går på kompromis med livskvaliteten
 • skaber ro og glæde i hverdagen med lethed
 • altid kender den nemmeste og hurtigste vej frem til den succes, du søger, uden at skulle knokle dig selv skæv for at opnå det
 • åbner for det magiske liv, hvor du skaber bare ved at være DIG!
 • sprudler af selvværd og selvsikkerhed, fordi du bare VED, at du er F U C K I N G  F A N T A S T I S K 

JEG ER SÅ KLAR - LAD OS KOMME I GANG! >

Er skabt i samarbejdet med og inspireret af 100vis af kvinder, som alle har ønsket lidt mere fred, lidt mere ro, lidt mere balance, lidt mere glæde i livet. Som har haft svært ved at finde en plads til deres eget indre, fordi der altid har været noget eller nogen, som har haft mere brug for dem. Og som i løbet af meget kort tid i samarbejde med mig, dagligt oplever at livet, og deres eget fucking fantastiske selv, blomstrer. Hvor livets skønhed og kvalitet højner til næste dags nye normale. Dagligt oplever de magien, når livet ændres:

 • #ARBEJDSHÆFTER: Som du kan printe ud eller bruge som inspiration til din journal og skrivearbejde, hvor du får sat livet på spids, og finder din daglige rutine, hvor du bevidst skaber mere tid, mere glæde og mere overskud i hverdagen

 • #MEDITATIONER: Som hjælper dig til at finde dine inderste drømme og ønsker, forløse fortid og benspænd og skabe dit quantum, hvor du kommer i kontakt med dit skønne højeste selv, der indefra vejleder dig i hverdagen gennem intuition, hjerte og mavefornemmelse

 • #SKYGGEPROCES: Magien ligger i mellemrummet, alt der sker mellem det sete, hørte, oplevet. Mellemrummet mellem tanker, handling og liv, hvor skyggerne boltrer sig og skaber ravage. Her får du redskabet til at opdage dem og transformere dem til styrke, mod og vilje til at ville mere!

 • #SELVSTÆNDIGHED: Alt ligger på en portal, som du kan tilgå i dit eget tempo, efter dine egne behov, og hvor du kan arbejde med dig selv og materialet både nat og dag. 

 • #FÆLLESSKAB: Du får samtidig også adgang til vores total skønne fællesskab i en lukket Facebook gruppe, hvor jeg blandt andet flipper Tarot i hverdagene. Du starter med 1 års adgang frit og kvit.

 • #UGENTLIG GRUPPE COACHING: Hver torsdag kl. 19 afholder jeg et fælles ZOOM møde, hvor du kan få svar og vejledning på alle dine spørgsmål og hvad du har på hjertet


Det er Anjas største ønske og bedrift at sørge for, at du har alle de redskaber til rådighed, som du overhovedet kan få brug for i dit arbejde med at sætte dit fucking fantastiske FRI, så du står stærk og HEL i dit eget selv. Og derfor er der selvfølgelig lidt EKSTRA til dig i form af selvstændige mini programmer:

 • BONUS#1: Sådan forener du dig med dit indre barn og forløser barndommens traumer
  Her lærer du at samle dine brudstykker af dit eget selv, sådan at du for hver forløsning oplever foreningen af dit eget selv til et smukkere og mere helt DIG, hvor du finder din egen omsorg, kærlighed, tålmodighed og forståelse for dig selv.

 • BONUS#2: Sådan kontakter du og forener dig med dit højere selv
  Her får du en serie af små meditationer, som hjælper dig skabe dit eget unikke, indre Univers, som bliver formet af dit eget selv. Har du ingen eller meget lidt erfaring med meditation vil dette program hjælpe dig til at finde din egen rytme, samtidig med, at du får kontakt til den del af dig selv, som vibrerer så meget højere og mere rent i energien, og som er den del af dig selv, der vejleder dig gennem din intuition, dit hjerte og din mavefornemmelse.

 • BONUS#3: EMPAT: lær at tage hånd om hverdagen
  Alle er empater, men langt de færreste ved det. De genkender det ved at være underlagt andre menneskers energier og humør, og kan have svært ved at mærke sig selv, når det bliver for meget. I dette program kommer du ind og lærer din energi at kende, din egen unikke energi. Og hvordan du åbner for bevidstheden om, hvad der tilhører dig selv, og hvad der tilhører andre. Dette er virkelig en GEM af de helt store, som glæder mig stort at kunne dele med dig.

 • BONUS#4: Lær din ur-kvinde at kende
  Dette finurlige skønne program sætter dig i kontakt med din ur-kvinde, din kvindelighed, din stemme. Programmet tager dig på en rejse gennem tiden, hvor du får mulighed for at møde dine rødder i livet, som kvinde, som dig. Det er et program, som du vil være alene hjemme til. Virkelig skøn.


 • BONUS#5: 1 helt års medlemskab i MultiVerset
  Vores skønne fællesskab, hvor du møder andre kvinder på samme mission, som dig selv, at sætte sig selv fri af samvittighed, bøvl, knoklen, sætte sig selv i 2. række i livet, og som også bare ønsker at leve et skønt liv i smuk harmonisk lækkerhed med sig selv i centrum. Her har du også adgang til at få flippet tarot på dine spørgsmål i hverdagene, samt vores ugentlige HOT SEAT coaching på Zoom, hvor du kan få svar og vejledning i forhold til, hvor du er i livet, her og nu.

 


Din investering:
12 rater á 2.300 kr. inkl. moms
Spar: 4.600 kr. ved fuld betaling på 23.000 kr. inkl. moms

 • Du trykker på tilmeldingsknappen og vælger den betaling, der passer dig bedst. 12 rater á 2.300 kr. eller spare 4.600 kr. ved at vælge fuld betaling på 23.000 kr. Inkl. moms naturligvis

 • Når du er tilmeldt har du øjeblikkelig adgang til Manifestationens Kunst, som ligger på en portal. Her får du en mail med adgangskode. 

 • Adgang til portalen er ubegrænset - du er bossen

 • Du får en mail fra mig med link til vores fællesskab på Facebook, hvor du anmoder om adgang. Dette har du kvit og frit adgang til i et helt år. 5 dage før dit år udløber får du en invitation fra mig, hvor du kan beslutte dig for, om du vil fortsætte eller ej mod et moderat månedligt abonnement på 379 kr. inkl. moms

 • I vores fællesskab deltager du, som det passer DIG, i live sessioner hver aften, hvor jeg trækker tarot på spørgsmål og vores ugentlige coaching på zoom. Links og invitationer er at finde i gruppen. 

Har du spørgsmål eller behov for en personlig afklarende snak med mig, inden du tager din beslutning, så er du meget velkommen til at hive fat i mig på Facebook, hvor vi kan tage en video-chat sammen om dine behov, bekymringer og ønsker.

JEG ER SÅ KLAR TIL AT KOMME I GANG!! > Jeg vil gerne have en afklarende samtale med Anja

FOMO verdens ældste sælger-trick

Her er ingen FOMO, du bedes lytte til dit hjerte og VÆLGE dig selv TIL, og når du er nået så langt, som til bunden af denne side, ja så har dit HJERTE fortalt dig, hvad du har brug for.

Så herfra vil jeg bede dig gøre dig selv en ÆGTE tjeneste - brug ikke mere end 24 timer på din beslutning "skal? skal ikke?" - for det, du egentlig har brug for at finde ud af herfra er "HVORDAN", at finde en løsning, der passer til dig og din hverdag.

Går du over de 24 timer, er spørgsmålet ikke længere i energien af, om du vil finde en løsning, men derimod en skygge-dans der handler om at ignorere dit hjertes svar.

I stedet for denne dans, så grib muligheden lige NU for en snak med Anja - send mig en besked, så finder vi en tid, der passer os begge, absolut HURTIGST muligt