Drømmen om at blive Tarot Læser
er indenfor rækkevidde - griber du den?

facebook opslag (27)


facebook opslag (28)

Tarot er jo det fedeste redskab EVER!!
Vi har en direkte HOT Line til Universet, som altid står klar med svar • Anja Busack

  “Kurset er efter min mening over alt forventning og er nu blevet en meget vigtig del af mit liv.

  Havde jo gjort mine bitre erfaringer med de åndssvage bøger men her handlede det slet ikke om bøger men om at se, mærke og så skrive.

  Det er overskueligt og jeg ser frem til ugens opgave samt glæder mig til lørdag hvor mine nye trin kommer.”

  Certificeret Tarotlæser

 • Anja Busack

  “Berit er én af dem, der lige har været inde og snuse til, om Tarot og min facon i undervisning var noget for hende. 5 ugers lækker leg og opdagelse med tarotkortene.

  "Kære Anja.

  Det var 5 ugers SPÆNDENDE undervisning... jeg synes du giver såååå meget, og der er ingen tvivl om at du virkelig brænder for Tarot.

  TAK - og vi "ses" jo inden længe... 7 maj :) det bliver spændende.

  Kærlig hilsen, Berit.”

  Certificeret Tarotlæser

 • Anja Busack

  “Anja underviser i tarot med nerve, sjæl og kærlig deltagelse. Man føler sig virkelig godt taget hånd om på kurset, og intet spørgsmål er for stort, for småt eller i vejen. Kurset er tilrettelagt, så de forskellige moduler bygger op til det næste. Man glæder sig til næste niveau, men samtidig er der nok at se til på det niveau, man er på.

  Det er tydeligt at mærke, at Anja ved, hvad hun taler om.

  Hun hjælper med tolkninger, man ellers selv er kørt fast i, og er ikke bange for at give et kærligt puf med de rigtige spørgsmål. Jeg kan på det varmeste anbefale kurset!”

  Certificeret Tarotlæser

 • Anja Busack

  “Jeg er positivt overrasket over indholdet i kurset. Helt nede på jorden. Helt anderledes end jeg havde forestillet mig. Har ikke prøvet on-Line kurser før. Kan godt lide din trin opdeling, Nemt og enkelt at gå til.

  Mine forventninger er blevet indfriet til fulde og mere til.

  Du gør et kæmpe arbejde i Studie-gruppen. Ikke noget med at vente på dine svar. Du er bare på.

  Og prisen, den er jo bare uovertruffen!!”

  Modtaget: Tarot A-Z

 • Anja Busack

  “At lære tarot at kende har haft en afgørende betydnng for mig. Tarot hjælper mig til at tune ind på den rigtige kanal, der hvor jeg kan mærke hvad der er godt og rigtig for mig. Der hvor jeg kan mærke og forene mine indre værdier med min daglige færden, og dermed leve et autentisk liv som mig. Med Anja som mentor, som formidler på en skøn måde, blidt puffer lidt på og samtidig holder hånden under gennem hele forløbet. Jeg har ikke på noget tidspunkt været i tvivl om Anjas store glæde ved - og passion for Tarot - som gør hele rejsen nærværende og autentisk.”

  Tarot A - Z

Tarottens Historie

Min egen rejse i Tarot havde sit første spæde skridt tilbage i 1989. Der var ingen Internet, jeg boede langt pokker i vold i det nordlige udkant Danmark, hvor langt de fleste var noget mere Indre Missionske end Spirituelle. Da jeg en skønne dag fik et postordrerkatalog ind af døren, med et sæt Tarot Kort på forsiden, da var jeg solgt! Jeg havde ingen idé om, hvad jeg kunne bruge dem til, eller hvordan jeg skulle bruge dem - men det var OK - for bare det, at jeg kunne FÅ nogen, der var nok for mig.

I 10 år studerede jeg Tarot slavisk efter bøgerne, så jeg kender hele basen af Tarot rigtig godt - men efter 10 år og et nyt Tarot sæt, der slet ikke lignede det, jeg havde studeret - der føltes det, som om, at jeg skulle starte forfra. Og det ORKEDE jeg bare ikke .. 10 år mere? .. I den indsigt besluttede jeg mig for, at der måtte da være en anden måde at gøre det på, og med Internettets fødsel fik jeg også legekammater, som også elskede Tarot, så jeg havde pludselig nogen at snakke med. 

Så jeg lagde bøgerne på hylden og begyndte at bruge min nysgerrighed, og resten, som det siges, er historie nu. 

Jeg har undervist Tarot siden 2014 og gør brug af mine egne erfaringer, hvor jeg har opdaget vigtigheden i, at lade Tarot og Univers gøre det store arbejde. Hvordan vi opdrager Universet til at give os de rette kort, hvis vi altså til en start lærer at gøre det på den rigtige måde. Nemlig vores egen måde. 

10 år med bøgerne gjorde mig til en rigtig god Papegøje, men Tarotlæser blev jeg ikke af det. Det kom først, da jeg lagde alle reglerne fra mig og lod kortene vise mig vej.

Sammen med Tarotten har jeg en hel del alternative uddannelser bag mig, som jeg også gør brug af i undervisningen, så når vi åbner for skygger, mønstre eller hvad der kan komme frem på den personlige rejse i kortene, så har jeg både erfaring, ekspertice og redskaberne, som kan hjælpe igennem disse oplevelser og forløsninger.