Skab livet med TAROT - få råd og vejledning fra kortene

Kærlighed, Job, Karriere, Interesser, Projekter, Venskaber, Familie, Økonomi, Helbred - Emnet er frit.

Status Tjek

455 kr.

Medlemspris: 255 kr.

Dig, Mig og Vi to

Fotid, Fremtid og Nutid

Body/Mind/Spirit

Her og NU indsigt

Det næste skridt

755 kr.

Medlemspris: 555 kr.

Et bestemt emne

Dybdegående

Inkl. redskaber

Egenterapeutisk

Røntgenbilledet

1.055 kr.

Medlemspris: 855 kr.

All-round livs oplæg

Dybdegående 

Inkl. redskaber

Egenterapeutisk

Telefon/Videochat

580/950

Medlemspris: 380/750

Saml de løse ender

Samtaleterapi

Flere emner

Skriftlig opsummering

For alle læsninger gælder det

Som medlem af MultiVerset vil du modtage din læsning i privat forum. 
Som "ikke medlem", modtager du din læsning på den mail adresse, du har opgivet ved bestilling
Læsninger er færdige løbende 5 dage fra bestilling

1 kort læsning

kr. 275,00

Medlemspris: 75 kr.

Status Tjek

Hvordan?

Et enkelt Svar 

Eller en enkelt indsigt

Tarot Profil

kr. 460,00

Medlemspris: 260,00

Fødselshoroskop

Personlighed og Sjæl

Skygge og Skæbne

Lektion og Potentiale

Par Tarot Profil

kr. 720,00

Medlemspris: 520,00

Sjælen i relationen

romantik, venskab

familie, kollega

Jeres samarbejde

Årsenergien

kr. 260,00

Medlemspris: 60 kr.

Den Kollektive

Din Personlige

Samarbejdet

Universel

Hvad har andre at sige?

 • “Jeg var i gang med at planlægge et projekt til min virksomhed. Jeg er selvstændig. Og jeg sad fast i, hvilken retning jeg skulle vælge. Jeg fik en samtale og en læsning af Anja, og det lykkedes mig, at få det skudt i gang, sådan som jeg oprindeligt havde forestillet mig, at det skulle være. Da jeg fik min 2. læsning kunne jeg se, hvor langt jeg var nået og hvad der stadig manglede at blive set på. Jeg er rigtig godt tilfreds, det er virkelig et godt redskab at have med sig. Det vil jeg gerne anbefale til andre.”

  Samtaler

 • “Jeg havde helt glemt mig selv, og din læsning til mig, gav mig lige den styrke jeg manglede at få tilbage i mig selv. Tusind tak”

  Stor Indsigt

 • “Jeg er virkelig endnu engang forbløffet over hvordan du bare rammer spot on uden at kende mig "Da jeg læste det 1 korts betydning, tænkte jeg, hvordan kan du sætte ord på noget jeg igennem de sidste 15 år har prøvet at finde en forklaring på.”

  1 Kort læsning

 • “Du er rett fantastisk, og god og nøyaktig i dine tolkninger! Det er en glede å bli tolket av deg! Hjertens takk kjære Anja!”

  Stor Indsigt

 • “Din par profil er fuldstændig rammende i forhold til min kæreste og jeg både som enkeltpersoner og med de issue vi føler der er i forholdet . Oplægget bekræfter os meget præcist i de ting der er i vores relation som vi selv har set! Det positive i oplægget er at det er blevet mere klart og synligt for os hvad vi skal arbejde med og handle på for at få vores forhold til at fungere så optimalt som muligt .Det har givet os stor motivation for handling og håb og en glædelig lykkefølelse om at vores forhold kan blive et godt og dejligt forhold . Det er en kæmpe gave”

  Par Tarot Profil

 • “Hej Anja, Tusinde tak for oplægget og afslutning af relationer. Jeg har afsluttet: Far mor stedfar, søster, bror samt eksmand og Dan. Enkelte har været besøgt et par gang. Hold da op med åbenbaringer og indsigter. Jeg er så taknemmelig for at universet engle viste mig vejen til dig Anja. Du er en ener og du vil altid have en særlig plads i mit hjerte. Mange knus og kærlighed til dig. Kærligste hilsner Anne-Marie”

  Stor Indsigt

 • “Jeg var overbevist om, at jeg havde fundet "Den eneste Ene", men da jeg så læste dit oplæg, kunne jeg godt mærke, at jeg faktisk havde gået og bildt mig selv en masse ind, som slet ikke var der. Selvom det selvfølgelig var lidt af mavepuster, så er jeg bare så taknemmelig, for jeg vidste det godt, jeg havde bare lukket af for min egen indre stemme. Tak! Jeg kom lige tilbage til mig selv.”

  Lille Indsigt

 • “Anja formidler sine ord på en meget præcis måde, så alle kan være med. Anja bekræfter mig egentlig bare i de tanker, som har ligget dybt i mig altid – og som jeg skulle finde frem til igen. Jeg kan ikke lade være med at følge med i dagens læsning på Anjas side. Indimellem passer det måske ikke helt på mig, men andre gange rammer ordene lige ned, hvor jeg bliver nødt til at tage dem ind og tænke en ekstra gang over dem. Tænker at det får os til at tænke over livet på en anderledes og bedre måde, hvis vi kan finde ud af, at inkludere det i vores eget liv og ikke bare læse ordene. Jeg har også prøvet Anjas private læsninger, som er mindst lige så gode. Anja slipper ikke af med mig foreløbig. Så tak for din fantastiske formidling og idéer til, hvordan jeg kan komme godt videre i mit liv.”

  Blandet

 • “Hej Anja, som sidste gang,- vil jeg læse igen og igen og komme med feedback, når jeg har fordøjet dine ord 👍😊 Umiddelbart poppede der f.eks. sygdom (sclerose...skævhed i fundamentet) og min eksmands utroskab op. Er stadig lidt skuffet over mig selv, over at jeg blev i ægteskabet 🤔 Jeg vil helt sikkert prøve øvelserne. Kender godt indre barn- øvelsen,- men tak fordi du mindede mig om den❤”

  Stor Indsigt

 • “Din læsning rammer uhyggelig meget plet, både i forhold til hvem jeg er og hvor jeg er på vej hen. Du så nogle ting som jeg ikke selv havde set, eller rettere: havde valgt ikke at se, og din læsning, sammen med dit kærlige skub, gav mig motivation til at få gjort op med nogle af de gamle tankemønstre. Jeg kan varmt anbefale dig og dine læsninger til andre <3”

  Mellem Indsigt

 • “Jeg har kendt Anja i mange år, og det er blevet min tradition at skal have mine årsenergier til det kommende år, inden jeg planlægger det helt store. Jeg bruger både det både til mig selv og til min forretning. Første gang, gik jeg til det med “hvad kan jeg få?” men som det gik op for mig, at jeg ikke får noget, så er jeg begyndt at komme til året med “hvad kan jeg skabe?”. Anja har en eminent facon i få tankerne vendt til skabelse, og på en meget kærlig og neutral måde, formår hun at gå direkte ind til marven og sætte ord på, hvad der sker og hvad der kommer ud af det. Jeg kan kun anbefale alle at komme i gang! Varme hilsner fra Malou”

  Tarot Profil og Årsenergier

 • “Du rammer så meget plet, det kan jeg mærke. Jeg kan også mærke, at det kommer bag på mig, at det fylder så meget. Jeg vidste det ikke!! Men jeg kan mærke, at den er god nok. Jeg gør brug af redskaberne og får forløst både barndom og tidligere ægteskab - jeg er overrasket over, hvordan ting i livet, som jeg ikke har tænkt over i mange år, kan være med til at spænde ben for mig i dag. Tusind tak Anja, jeg vil klart anbefale dig til andre.”

  Stor Indsigt

 • “Anja, du har den fedeste måde at skrive tingene på, stop aldrig med det. Det er så tanke provokerende, det giver virkelig stof til eftertanke. Tusind tak for dine boostere og gode råd, jeg vil tage dem til mig og bruge dem med det samme. Min profil er så præcis, og virkelig spændende at læse, jeg har allerede læst den flere gange. Dine læsninger rammer virkelig plet og giver mig lysten til at finde min indre Batwoman!”

  Mellem Indsigter

 • “Jeg fik i januar 2018 lavet min Tarot-profil af Anja - efter at jeg i 2017, havde hængt meget fast i mig selv og mit liv - på en træls måde. Og jeg er dybt imponeret. Anja formår at kigge ind i mig, som ingen anden før har gjort på den måde. Jeg er blevet opmærksom på ting, jeg skal have mere fokus på - og ting, som jeg ikke engang selv tænkte over, var sådan. Og jeg blevet bekræftet i andre af mine tanker og overvejelser omkring mit liv. Det har været SÅ skønt, og virkelig en øjenåbner på rette tid, for mig. Tusinde tak, Anja. Også for din pragtfulde måde, at forklare kortene på - din uddybning af dem - og for din måde at være på. Jeg kan meget varmt anbefale det til andre. ”

  Tarot Profil

 • “Jeg har været utrolig glad for de kort. Så glad at jeg købte mig adgang til at få et kort hver dag i 78 dage.
  De er meget vanedannende, jeg kunne ikke undvære den lille oplægning så jeg fortsatte med volume 2.
  Jeg kan stærk anbefale det, og som sagt, det er dejligt at få Anjas fortolkning hver morgen til morgenkaffen.
  Anja går 110 procent op i at give dig/ andre en fantastisk oplevelse. Hun er en dejlig fortæller, og giver altid kortene liv.
  Hun spreder glæde i hendes måde at tolke kortene på.
  En varm anbefaling herfra, men pas på, de er vanedannende.
  God fornøjelse ☯️”

  ShadowScapes Serierne

Er du i tvivl om, hvilken form for læsning, der vil passe bedst til dit emne og dine behov

Skriv til mig: anjabusack@multiverset.online

Så er jeg klar til at hjælpe dig på vej til den rette læsning.