3 fif til, hvordan du coacher dig selv

700x380 (8)


Det er slet ikke ualmindeligt at se Coaches, coache coaches, der coacher coaches

Jah, det lyder måske HELT åndsvagt - men nej, den er god nok. Og der er legit en RIGTIG god årsag til det.


Vi coaches arbejder med loven om tiltrækning, manifestation - Universet. De universelle energier og den indre vibration. Mange arbejder også med skygger og overbevisninger, du ved, de hersens små hæmsko, som står i vejen for det fede liv og de resultater, som der ønskes at blive opnået i livet.

Så coaches ved altså ét og andet om, hvordan vibrationerne og livet fungerer, når vi samarbejder med Universet og frigør os af hindringer og blokeringer. Det er ikke fordi vi ikke godt kan selv, for det er jo det, vi er uddannet og trænet i at kunne - nej - det er fordi vi ved, at ingen af os kan gøre det lige så hurtigt selv, som vi kan med en i ringhjørnet, der kalder vores bull shit og tanker, når de tager røven på os.

Så ja, selvfølgelig kan vi selv - men ser du - med hjælp går det bare lige 10 - 100 - 1000 gange hurtigere og det bliver så meget skarpere og mere klart, hvad det er, der står i vejen, så det kan blive elsket frem i lyset og taget hånd om.


Vi coaches er også fuldt ud på det rene med loven om kompensation og loven om transformation og loven om enhed.

Vi ved, at:

 • Jo mere vi er en del af den store helhed, jo mere samarbejder vi med både os selv, Universet og med andre til alles højeste bedste - sagt på godt dansk: Det er en ren win win situation for alle

 • Jo mere vi investerer i os selv - jo mere investeres i os - hvilket betyder, at jo mere vi tør sætte os selv på førstepladsen, investere både penge, tid og energi i vores eget selv og vores egen udvikling - jo mere arbejder 10folds loven for os.

 • Og jo mere vi selv transformerer vores egne blokeringer og skaber frihed, plads og lækkerhed til os selv, jo mere transformerer vi også energien for og omkring vores klienter, som derfra helt naturligt får så meget mere frihed og spilrum til at tage hånd om deres situationer i livet.


Så selvom coaching industrien kan virke lidt som en "coaches, der coacher coaches, der coacher coaches" spin - så er der mening med galskaben!! En særlig og dyb mening, som gavner os alle - også alle jer, som ikke er coaches selv.Heldigvis!! Coaching er for alle, der mærker et kald i hjertet, som af den ene eller anden grund ikke bliver udlevet. For når hjertet kalder, og der ingenting sker, så er der noget, der står i vejen.

Hvis der ikke er noget, der står i vejen, så ville du helt naturligt, uden at betænke det et sekund, følge din intuition og dine indskydelser - fordi det er sådan intuitionen, sjæl og menneske er MENT TIL at samarbejde.

Uden hindringer, bekymringer eller benspænd, jarrrmen altså, du ved slet ikke hvilken power og fantastisk rådighed over livet, du har!! Du er magisk! Du er forcen, der sætter Universet i bevægelse! 

Det er ikke hype. Det er ikke noget, vi bare siger for at få dig til at falde for vores markedsføring. Det er sandheden! Og nej, det kommer ikke dumpende ned i skødet på dig, mens du synger kumbajah og tænker positive tanker. Og det kommer heller ikke dumpende ned i din turban, fordi du går under en heldig sky. 

Det kommer, nemt og lækkert, indefra, når du forløser og frigør dig selv fra alle de ting, som hæmmer dig. 

Når du viser Universet, at du kommer først i livet, at du har førsteret til at have det godt, at du er klar til at gøre det, der skal til for at have det lækkert, at du er klar til at følge din intuition og leve hjertets vej - det er der, livet begynder at blive nemt og lækkert. Er der nogen her i livet, som ikke har brug for en god ring-master, som kan pege skyggerne ud i lyset og levere redskaberne til at kalde dem hjem i hjertet og give dem plads, sådan at der frigives egenkærlighed og omsorg en masse? Umiddelbart ikke, vel?

Dog kræver coaching vilje. Viljen til at VIL sig bedre, skabe bedre plads og glæde i livet. Der skal være en trang til større succes og gejst i livet. Der skal være et savn til at sætte sig selv i spil med dybere nærvær og kontakt til sit eget selv. 

Dette åbner også op for behovet i at kunne lade sig vejlede, at være klar til at blive trådt over tæerne. For det er sådan det føles, når skyggerne bliver hevet frem i lyset. Det er ikke sjovt. Det er ikke lækkert. Det tager en modig sjæl at blive set og opdage, at ens egne tanker har taget røven på en.

Derfor ser du ofte coaches, der coacher coaches, fordi vi VED det, og vi ved, hvad vi går ind til. Coaches er frontier kvinderne og mænderne, der baner vejen for sig selv og andre til succes. (Uden at gradbøje "succes"). Vi går selv vejen hver eneste dag. 

 • Når du lever livet med tungen ud af halsen og har hverken tid eller sted til dig selv, så er det på tide at hyre en coach - for dette vanvid stopper ikke, før du gør noget andet, og det at hyre en coach er at sætte dig selv på første pladsen, at tage tid til dig selv og at investere i dig selv

 • Når du går med en drøm om at ændre dit liv, noget du er blevet træt af, som du gerne vil have anderledes, måske du allerede ved, hvad det er du vil, måske ved du bare, at du gerne vil noget andet - ja så er det tiden til at hyre en coach - for siden du går med drømmen uden at der sker noget - så er der skygger i spil, som bremser dig i at tage de skridt, der skal til for at komme i gang

 • Er du særligt sensitiv eller spirituel og har svært ved at få livet til at fungere i en helhed, hvor du er spirituel i fritiden og praktisk gris i hverdagen og mærker savnet i "bare at kunne være dig" i hverdagen, så er det her tiden er inde til at få en coach på banen - fordi os spirituelle eller åndelig bevidste coaches arbejder på samarbejdet mellem sjæl og menneske, foreningen og groundingen af dit hele fucking fantastiske selv - hvor du er åndelig og praktisk i én og samme hverdag

 • News flash - er du gået selvstændig og har svært ved at skabe det drømmeliv, som fik dig til at gå selvstændig til en start, så vær ærlig - har du en coach? For du vil gerne have en, der kalder dig på dit bull-shit, dine overspringshandlinger, dit haven ondt af dig selv og spare dig for at rive dine allerede grå hår ud af hovedet på dig selv i forsøget på at regne den ud, helt alene og selv.

 • Er du inde i en stime, hvor livet har taget overhånd og hvor du er ved at drukne, måske har du egentlig ikke brug for de helt store skygge processer eller andre egentlige problemer - så er tiden inde til at kigge dig om efter en coach, fordi du har brug for en til at stå i din ring-hjørne, heppe på dig, lytte til dig, hjælpe dig til at fejre dine succeser og din fantastiske indsats, dette kan være forskellen på dig, der klarer den, og dig, der ender med at gå ned med stress.Alt, hvad du har opnået og oplevet, gennemlevet og gjort i livet indtil du har haft en coach med i livet, har du gjort på egen hånd. (Medmindre du selvfølgelig har haft andre hjælpere med på banen). Og jeg er sikker på, at du har gjort det ualmindelig GODT!! For selvfølgelig kan du selv. Når det går godt.

Lad mig fortælle dig kort om, hvorfor JEG har en coach. For jeg kan jo ikke påstå, at det er det samme for dig - så her får du et stykke af mig

Jeg har en coach, fordi jeg ved, hvor svært det er at mærke og opdage, når mine tanker tager røven på mig.

 • Når jeg pusher og skubber til i livet, tror jeg skal regne det hele ud selv
 • Når jeg begynder at pege fingre af de ting i livet, som jeg synes er trælse eller som står i vejen for mig
 • Når jeg piver over, at det er svært og at jeg er den ENESTE i hele verdenen, der har det så hårdt, som jeg har det
 • Når jeg føler mig alene og misforstået og fortabt i at kunne komme videre
 • Når jeg tror, at jeg har styr på det hele og bliver frustreret over, at det så ikke virker, som jeg vil have det til - jeg gør jo ALT jeg overhovedet kan og har lært!

Så er min coach der for mig. Og hun løfter mig, hun støtter mig, hun stikker mig en virtuel kleenex, mens hun påpeger, hvilken skygge det er, der er godt i gang med at tage røven på mig, og derfra følger hun mig hjem i lyset igen, hjem i mit eget selv, hjem i min gen-opdagelse af, at jeg er så meget mere end lige den frustration eller den bekymring, som står i vejen for mig. 

Jeg kunne godt selv - HVIS jeg kunne selv. Men jeg ved, at jeg kan ikke selv, fordi når det først tager fat, når autopiloten går i gang og tankerne begynder at virke så rigtige, så overbevisende logiske og jeg pisker rundt i manegen for at regne den ud, for at holde styr på og for at være nok og alle vegne - så er jeg LOST. Og lige der har jeg brug for et hjerte, som vil mig mit bedste, til at fortælle mig - stop, mærk, kom hjem i dig selv - hvor er du? Skal vi lige kigge den lidt efter i sømmene?


Derfor bruger vi coaches alle en coach, og derfor ved vi, at alle har brug for en coach. For alt er vel og går fantastisk - lige indtil det ikke går super godt længere. Og lige DER, i det mellemrum, er det så super vigtigt ikke at vente. Lige der er det så super vigtigt at gribe ud, bede om hjælp, modtage hjælp - for når det ikke går, som vi vil, at det skal - så kan vi ikke selv.

Kunne vi selv - altid - så havde vi gjort det for længst :)Lad os lige kort lege, at du går hos mig for at få coaching, okay? For at få coaching hos mig, har du booket mig, som din coach. Allerede her har du taget en beslutning om at ville dig selv det bedste.

Når vi så har aftalt tider, så mødes vi hver eneste uge 2 timer af gangen. Så her viser du Universet, bare ved at have aftalen og at møde op til aftalen, at du er klar til at investere i dig selv.

I løbet af vores coaching sessioner bliver du guidet og vejledt ind i dine mellemrum, hvor dine drømme og visioner lever og venter på dig, mens du bliver opmærksom på det eller de ting i livet, som står i vejen for dig. Vi fejre din fremgang og vi elsker din tilbagegang. I forløbet lærer du naturligt og roligt at udvise dig selv respekt, tålmod og kærlighed

Og det er også, hvad jeg vil give dig med herfra. For det kan da godt være, at du ikke har lyst til at arbejde sammen med mig, som din coach, og ved du hvad? Det er kool, det er jo dig, der mærker og beslutter dig for, hvad der er bedst og godt for dig. 

Det kan også være, at du GERNE vil arbejde sammen med mig og have mig som din ring-master - så skriv til mig, lad os da få en snak om, hvordan og hvorledes det kan forløbe.


Anyway, du vil GERNE coache dig selv, så her er 3 super vigtige redskaber til dig, du har dem allerede på dig!


 1. Sørg for at have MINDST et kvarter hver eneste dag i dit eget selskab. Hvor du er stille med dig selv. Hvor du lytter til dig selv. Hvor du mærker ind på, hvordan du har det lige nu. 

  Ingen radio eller Facebook eller anden stimulans. Bare DIG med dig.


 2. Når der er noget, som du gerne vil, om det er at sige ja til noget, eller at sige fra overfor noget, og som du har svært ved, som du ikke tør eller som du ikke har lyst til, så spørg dig selv: 

  - Hvad sker der, hvis jeg gør det?
  - Hvad sker der, hvis jeg ikke gør det?
  - Hvad sker der ikke, hvis jeg gør det?
  - Hvad sker der ikke, hvis jeg ikke gør det?


 3. Når du gerne vil ændre en vane eller blive bedre til noget - så vær opmærksom på hver eneste gang du gør det forkert - hver eneste gang du fejler, hver eneste gang du dummer dig - OG GIV DIG SELV ROS FOR AT HAVE OPDAGET DET!!

  Yes, hver eneste gang du normalt nok ville skælde dig selv ud, blive skuffet, vred, pinlig, træls - så gør det til en fest - hvor fedt er det lige, at du har opdaget det - YES MAND!!

  Fordi ... det er, når du har opdaget det, at du har chancen for at gøre noget ved det. Og jo mere, du giver dig selv succes, jo mere vil hele dit væsen naturligt skabe mere af det ;)En ting er sikkert skønne dig - du er bare fucking fantastisk - og sådan er det :) 
Kærligst,
Anja


PS: Skal vi arbejde sammen? Find mig på Facebook, skriv til mig, send mig en sms, så tager vi os en snak om, hvordan det kan se ud. 

Det er ikke altid, at jeg har ledige 1:1 pladser. Det har jeg til gengæld på Manifestationens Kunst, her er du altid velkommen, der er også mulighed for 1:1 faktisk ;) Tjek det ud, og mærk ind på, om du bliver kaldt hjem i hjertet her :) 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar