Vi er statister i hinandens liv

700x380 (6)

Kender du den vending, der hedder "Hvad andre tænker og siger om dig, fortæller mere om dem selv, end det fortæller om dig"?

- Det er faktisk sandt!! 

Så kan vi godt begynde at debattere om, jamen hvad så med spejlet Anja? Hvad med det her med, at "hvad jeg ser i andre skal jeg se i mig selv?"

Det kan meget hurtigt danne en skøn lille sløjfe, hvor vi træder ud af vores eget selv og begynder at spekulerer på:Vi er alle statister i hinandens liv, så læringen, eller spejlet, går altid to veje. Det betyder bare ikke, at begge parter får chancen for at lære samme lektie i livet.

Når andre ytrer sig om dig:

  • Ai!! Det kan du da ikke, det er jo helt vanvittigt
  • Tør du virkelig godt det?
  • Ai, det der kunne jeg aldrig gøre på den måde
  • Du er jo dum
  • Du er så smuk

Ja, hvad end, de nu kommer frem med af riser og roser - så kommer det fra deres eget indre perspektiv af dem selv, og deres syn på livet. Hvad de selv opfatter er nemt, godt, skidt, grimt, forfærdeligt, eller fantastisk. 

Det har intet med dig at gøre. Det er deres. De giver bare udtryk for, hvad du, som statist i deres liv, har givet dem af oplevelse. Og hvis det ikke matcher den højeste kærlighed, ja så har de selv nogle begrænsninger eller overbevisninger, som de må arbejde på med dem selv. 

Hvad enten de synes du i deres øjne er smuk eller grim, dum eller klog, modig eller en kylling - så er det ud fra deres eget perspektiv af, hvor og hvem de er, i deres eget liv.For, som du har været statist i deres liv, sådan at de kan opdage og mærke ind på, om der er noget de savner eller misunder, eller lader sig irritere over - ja så er de jo også statist i dit liv.

Og det er ikke af, hvad de siger, tænker eller tror om dig, der er deres bidrag - nej! Det er dit perspektiv, din reaktion på deres udbrud.

Blev du genert, fornærmet, såret, irriteret, glad, stolt - whatever du nu mærker - det er der, du får chancen for at se dig selv i spejlet og mærke ind på, om der er noget her, du har brug for at justere, indefra i dig selv.

  • Hvorfor bliver jeg genert af komplimenter?
  • Hvorfor bliver jeg fornærmet, hvis andre ikke kan lide det samme, som jeg kan lide?
  • Hvorfor bliver jeg såret, hvis andre ...
  • Hvad er det, der irriterer mig - er jeg misundelig? savner jeg? hvad provokerer mig?

Og så videre. Se det er dit spejl, din chance for at hive din del af sløjfen hjem i dit eget selv, hvor du, som ene herskeren over, hvad du føler er rigtig og forkert for dig, kan justere og finjustere indefra. 

Du vil opdage, at dine relationer og omgivelser justerer sig med dig! Og det er ikke løgn - det er en garanti!Jeg elsker simpelthen den her :D den er så sigende!


Når du opdager, at du går og bruger tid på at spekulerer i, hvad andre mon tænker - uden at spørge dem om, hvad det er de går og tænker på, så er du så langt væk fra dit eget fantastiske selv at du skal til at gøre brug af brevduer for at have kontakt med dig selv.

Lær denne sætning udenad: "Jeg er fucking fantastisk - lev med det"

Denne sætning er ikke ment til andre. Den er ment til dig. Faktisk er den ment til den Knevre Tante du har boende inde i dine tanker, som hele tiden minder dig om, at bruge tid på at tænke på, hvad andre mon tænker på.

Denne sætning er fra dig til Knevre Tanten: "Jeg er fucking fantastisk - lev med det" - du kan også indsætte et "hold nu kæft" eller hvad der end matcher din skrappe "her er det mig, der bestemmer" stemme :)

Yeps, givetvis har du nogle gamle barndomsoplevelser, der ikke har været så fede den gang. Måske du var tidlig udviklet. Måske var du sen udviklet. Måske havde du bumser. Måske blev du moppet. Måske har du oplevet noget langt værre. 

Der ligger med garanti noget i din fortid, hvor denne Knevre Tante indtog pladsen for at beskytte dig. For at værne om dig, så du kunne overkomme den svære tid eller situation. 

Det er bare ikke ensbetydende med, at hun er super hensigtsmæssig og hjælpsom i dag med sin knevren. Du skal have noget med dig herfra.

Du kan ikke lære, at lade være med at tænke på, hvad andre tænker på. Fordi vi kan ikke tage handling på at lade være. Vi kan ikke "ikke gøre". Så du skal altså have fat i noget, som du godt kan gøre. 

Vil du gerne lære at lade være med at tænke på, hvad andre mon tænker på? Så skal du over og finde ud af, hvad det er du mangler at give dig selv.

Min første og bedste bud er: At du glemmer at mærke ind på, hvad du selv tænker på, og hvad du selv tænker om sagerne.

Så det er vejen frem til at lade være med at tænke på, hvad andre mon tænker på. At du giver dig selv tid og opmærksomhed på at finde ind til "Hvad vil jeg? Hvordan har jeg det med det her? Hvad er mit sande jeg i det her?"


Jeg lover dig, at når du begynder at give dig selv den tid, den energi og den opmærksomhed - som du hidtil har kastet for fødderne af andre, som perler for svin - for de har ikke brugt den tid og energi til noget som helst - så vil du opdage, at du faktisk er temmelig ligeglad med, hvad andre tænker - for det handler jo bare om, at du har det godt med dine valg og handlinger. 


Mærker du kaldet for at komme dybere ind i kontakten til dig selv og få gjort op med for eksempel Knevre Tanten, og få styrket dit selvværd, dit mod, din power og åbnet for dit skønne, fantastiske selv, så står jeg klar til at arbejde sammen med dig. Jeg har et par muligheder til dig.

1:1 Coaching, som bliver aftalt og booket ved henvendelse til mig - det er ikke altid, at jeg har pladser ledige - men tag kontakt, så finder vi ud af det samme.

En anden mulighed er at melde dig under fanerne i Manifestationens Kunst, den kan du læse meget mere om her - et online program, hvor du selvstændigt arbejder med manifestation og skygge processer inkl 1 års fællesskab, samt muligheden for 1:1 månedlig coaching.

Jeg vil elske at arbejde med dig :)
Kærligst,

AnjaPS: Billedet, lidt for blikfangs skyld :) Jeg havde en skøn dulle-dag med min datter, hvor jeg kom igennem den helt store manicure og resultatet blev altså disse total fede havfrue negle - I love them :D Kunne du finde på at rende med sådan en omgang glitter stads? Eller er du mere til beige? ;)

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar