Genkender du din intuition?

 

Intuitionen vil altid lede dig den nemmeste og hurtigste vej frem i livet

til det og de resultater, som du ønsker dig at opnå i dit liv.

 

Men det kan være svært at holde styr på, hvad der er intuition og hvad der er andet, når der er for meget larm indefra. Denne larm er skyggerne, kvalerne, overbevisningerne og hensynet / bekymringerne omkring, hvad andre mon tænker, hvad andre vil eller har brug for, og i sidste ende, om det overhovedet er OK at ville leve i eget hjerte.

Intuitionen guider næste skridt - få gange kan du få hele planen på en gang, men oftest taler intuitionen et skridt af gange, og det gør den fordi du har mere end bare en fremtid. Du har rigtig mange fremtider - flere end du kan forestille dig.

Fordi for hvert valg og for hver handling du tager i dit liv, skaber du vejen ind i fremtiden og når det er afhængig af dine valg og handlinger, ja så guides du et skridt af gangen, sådan at du får mulighed for at smage på sagerne og beslutte dig for, hvad du gør herfra.

 

Mærker du, at du bliver kaldt til at arbejde med mig, når du gerne vil hjem i eget nærvær og kærlighed i eget selv, så har du forskellige muligheder. Jeg har begrænset 1:1 pladser, som du kan få fingre i ved at henvende dig til mig for en afklarende samtale. 

Du har også mulighed for at få all in selvstændigt i mit program Manifestationens Kunst, det kan du læse langt mere om lige her

 

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar