Universet er med dig hver dag

blog indslag feature (4)

Alt er energi. Alt. Din fysiske krop, dit liv, alt du har i livet, levende og dødt - alt er energi. Universet er også ren energi. Og det sjove er, at Universet "virker" ens for os alle sammen. Der er ingen forskelsbehandling.

Selvom det godt kan mærkes eller opleves som, at nogen har det nemmere end andre. Så virker Universet ens for os alle.

Det, der giver forskellen på, at nogen har det nemt, mens andre får lov til at knokle for deres resultater: er vores egen individuelle perspektiv af livet. Altså hvor vi sætter vores fokus, hvilke overbevisninger vi møder livet med, og hvad vi fortæller os selv i form for regler og sandheder.


Universet responderer på vibration

Din indre vibration. 

Og hvis du lige nu sidder med et liv, som ikke 100% indeholder det, du drømmer om, at det skal indeholde, så er det ikke fordi Universet ikke virker. Det er fordi din indre vibration ikke matcher det liv, du drømmer om.

Ok, så lad os lige sætte fokus på hverdagen her og nu, og som udgangspunkt giver vi hverdagen lidt problemer, du ved, lidt udfordringer, som godt kunne være langt federe.


Livet er et feedback på din vibration. 

Det betyder, at livets omstændigheder skabes af dit eget indre selv. Også når det "ikke virker". Og det er faktisk verdens fedeste nyhed ever!! Fordi det betyder, at du kan stå med 127 forskellige problemer i livet, som bare ikke vil løse sig efter dit hoved, og du har faktisk kun brug for 1 løsning til dem alle sammen, nemlig at ændre din vibration.

Er det kinesisk?

Ok, lad mig skille det ad.

Din vibration er den frekvens du vibrerer i dit eget indre. Den bestemmes af dine følelser, dine tanker og dit hjerte. 

Mange tror, at det er livets omstændigheder, det afhænger af, når vi taler vibration. At det er, når noget går godt for os, at "vi virker". Og når noget går skidt eller er virkelig op ad bakke, ja så "virker det ikke". Men det er ikke rigtigt. 

Det virker hele tiden, for livets omstændigheder skaber ikke flere omstændigheder - de skabes i vores vibration.

Ok:

Så lad os bare som et eksempel sige, at du har udfordringer med jobbet. Der er en dårlig stemning og en masse snak i krogene. Chefen er på nakken af dig og er virkelig urimelig og ude af stand til at lytte.

Dette påvirker dig. 

Og du forsøger at fixe omstændighederne. Nogen gange ser det ud til at virke - stemningen bliver bedre, men det virker bare ikke i længden, og ofte slet ikke.

Se, du kan have en mandag, som bare er noget lort fra ende til anden. Og du går hjem med den oplevelse, og i dit indre, i dine tanker, dine følelser, inde i dig selv, begynder du at lave nogle forhåbninger og regler. 

Og hvis du ikke er opmærksom, skaber du en tirsdag, der ligner mandagen. Endnu en gang lort. Det vil bare ingen ende tage.

Det er ikke mandagen, der skaber tirsdagen. Det er din vibration.

Rumlen af gentagelser bliver til en overbevisning. Fordi du kan se det, du oplever det, det sker! Og når det er nået så langt, så kan det være rigtig svært at se forbi omstændighederne og tage fat på roden af, hvad det er, der skaber det. 


Husk, det er bare et eksempel, men alligevel - se lige, hvad der sker, det handler alt sammen om vibrationen.

Så mandagen på jobbet var noget lort. 

Så du går hjem lidt frustreret over, at der er en dårlig stemning og chefen er ikke til nogen gavn, for han/hun er på ingen måder i stand til at lytte

Derhjemme går du med den her frustration og forsøger at leve et godt liv på hjemmefronten. 

Og inde i hjernen, inde hos "den lille fede fætter", som jeg kalder den del af vores hjerne, som har sin helt egen agenda, bliver der brygget regler. Han (den lille fede fætter) laver regler, og han laver dem ud af overbevisninger og erfaringer. Dette gør ham til en temmelig stærk modstander, for han har beviserne i orden. 

Reglerne kan lyde noget i stil med:

 • Jeg gider fandme ikke det her, nogen bliver nødt til at gøre noget! (Underforstået, at det er andre, end dig, der skal gøre noget ved det)

 • Det er også for dårligt at chefen ikke tager affære (Du har ikke taget kontakt, for det gør alligevel ingen gavn)

 • Og hende Gitte, hun er sguda bare fuldstændig blæst at høre på (men du siger ingenting, deler ikke dine meninger)

Alt i mens, du forsøger at leve et godt og lækkert liv, derhjemme.

Men det smitter, at være i dårligt humør inderst inde, uanset hvor meget du forsøger at have overskud og finde glæde, så smitter det af. 

 • Ungerne er lidt for uregerlige
 • Manden er lidt for doven
 • Vaskemaskinen går i stykker
 • Maden brænder på

Og DU er den eneste, der skal tage sig af det hele. Det er eddermame op af bakke nu.


Hvordan kan alt det være noget, du har skabt?

 • Du fortsætter med at gå ind i en situation, der ikke behager dig, uden at gøre noget ved det

 • Du lægger ansvaret på andre, som skal gøre noget, i forhold til, hvad du har brug for

 • Du lader dig trigge af andres meninger, måske fordi du ikke deler dine egne


Så du lægger din skaberkraft i hænderne på andre, venter på, at de skal tage affære, mens du selv forsøger at ignorere frustrationen over, at du selv skal gøre det hele selv.

Universet responderer. Og her leger vi lige, at Universet er en person, for det går det lidt nemmere at forestille sig, hvad der så sker.

Ok, så Universet noterer vibrationen.

 • OK! Så hun ønsker sig et liv, som ikke gør hende glad - så det er, hvad vi sørger for. En elendig arbejdsplads, som hun kan gå og hygge sig med ikke at have det godt i

 • OK! Så hun forventer, at andre tager sig af hendes behov - så giver vi hende kollegaer, en chef, børn, en mand, som viser hende, at INGEN andre end hende selv, kan tage vare på hendes behov

 • OK! Så hun har svært ved at stå ved sig selv og sige sin mening - så vi giver hende en kollega, som ingen problemer har med at ytre sig om alt og ingenting, sådan at hun kan se, hvad det er, hun savner i sig selv.


Vibrationen, som skaber ravagen er; at du ikke tager vare på dig selv og dine behov, ønsker og drømme. Løsningen er: at tage vare på dig selv og dine behov, ønsker og drømme.


Det er jo langt fra sikkert, at dette lige er din historie. Og det kan være, at du faktisk sidder smak i præcis sådan en situation. Den er fiktiv, men ikke helt spundet ud af ingenting, for jeg har godt nok mødt mange kvinder med netop denne problematik inde på livet. Og som ikke helt har været overbevist om, om det med at arbejde med sine egne indre energier overhovedet kan gøre nogen nytte, om det virker.

Og som du kan se, så handler det ikke om, om det virker. Det handler om din vibration. Det handler om at afsløre den lille fede fætter og hans rænkespil med dine tanker og dine følelser. • Vil du have det bedre, end du har det lige nu?
  Vil du mere, end hvad du gør lige nu?

 • Så må du ind og ændre din vibration
  Så du vibrerer det liv, du drømmer om.


Det er det, jeg hjælper dig med at komme ind og arbejde med i Manifestationens Kunst. Du får et lækkert online program, som du selvstændigt arbejder med i ro og fred i din egen gode tid og sted. 

Sammen med programmet får du et lækkert kvindesamfund med andre skønne kvinder, som arbejder i deres eget tempo - og hvor du har mig hver aften kl. 19, som du kan benytte dig af, OGSÅ, som det matcher dig og din hverdag.

Du kan læse mere om Manifestationens Kunst lige her


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar