#3 Tarot Myte Knuses

blog indslag feature (3)

"Når du siger, at jeg lærer at læse Tarot intuitivt, så er det ikke bare sådan noget med, at jeg selv skal finde ud af, hvad jeg selv synes, vel? Der er vel også noget med betydninger og noget mere konkret at hente?"


Vi elsker regler. Vi ligefrem higer efter regler. Selvom vi nok ikke helt vil stå ved det. Men når vi så finder ud af, at vi har svaret i os selv, så er det, at vi begynder at se os om efter noget, vi kan rette os efter. Er det ikke en sjov tendens?

Intuitionen skal selvfølgelig have en god båndbredde, og med det mener jeg, at der skal være viden og kendskab i tanke-banken, som intuitionen kan plukke ud af. Jo mere, der er i tanke-banken, jo større båndbredde har intuitionen til at kunne lave en skarp to-the-point udplukning af al vores viden, som vi skal gøre brug af, lige nu.


Hagen ved at vide for meget til en start, er at hjernen tager over og giver intuitionen baghjul. For ja, vi elsker regler, og ligeså snart vi kender en remse, så kommer den frem, som det første. Og så kan vi så bagefter side og tænke: "hvornår skal jeg så mærke efter på, hvad der er intuition og hvad der er viden".

Hjernen er lynhurtig til at lære og til at gentage det, den kender i forvejen. Så det er en kunst, at kick-starte intuitionen før tanke-banken bliver fyldt op med lækker viden og kendskab til systemer og betydninger.

Kunsten ved tarot er ikke at kende betydningerne, næh, det er at finde svaret. Historien.

Og den kan hjerne måske nok have en idé om, men den kan ikke vide alt. For pinsomt det end må være, så kan vi bare ikke vide alt. Livet efterlader også små overraskelser i udviklingen, som bestemmes af valg, beslutninger og handlinger, og dem kan vi jo ikke kende, før de er eksekveret i livet.

Når intuitionen får en god båndbredde, hvor vi først har øvet nysgerrigheden, selve det "at se", og fået sat gang i fantasien, som alt sammen er døren ind til en skarp intuition, så begynder vi så småt at lægge mere og mere håndfast system og opsætning ind. 

Se det som en opsparingskonto, som stille og roligt vokser med en indsats af gangen, mens vi konstant øver, at det er intuitionen, der taler først.

 

Det er der bestemt ikke noget "visse vasse" i - det er en kunst, at kunne bruge både intuition og viden i samspil, og det giver nogle eminente og super skarpe tarot læsninger.

 

Du kan komme ind til mig, i VIP TAROT A-Z og lære din intuition at kende, mens vi fylder din tanke-bank op med lækkerier fra Tarottens Verden - er du klar?

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar