#2 Tarot Myte Knuses

blog indslag feature (2)

"Poppedreng vil have sukker!"

Det er super hyggeligt at sidde med en bog og kortene, og lære, hvad de betyder og hvad de hedder og sådan. Det er helt vildt spændende, så mange betydninger og ting, vi kan lære om kortene i det studie.

Jeg skal også være den første til at både indrømme og afsløre, at det tager ca. 10 år at blive en fandens god papegøje, som bare KAN alle remserne udenad, uden at skulle vende tilbage til bogen igen og igen og igen.

Jeg selv var i den lykkelige uvidenhed omkring bøger og tarot, da jeg startede tilbage i 1989. Jeg havde nemlig kun 1 bog, og ingen internet. Så jeg hyggede mig, ufortrødent med min bog og med mine kort. Jeg vidste ikke bedre. 

Nu har vi adgang til rigtig mange bøger, rigtig mange forskellige tarot kort og utrolig mange kanaler, hvor tarot læsere deler deres viden, og deres remser - så nu er fanden løs i Saxogade. For de er jo ikke enige. 

Jeg var lykkelig! tilbage i 1989, for min bog sagde altid det samme. Hver eneste gang jeg trak et kort, var der akkurat den samme beskrivelse af kortet, som der var sidste gang, jeg havde dette kort i hånden. Det var nemt. Det handlede udelukkende om, at huske det, jeg havde læst.

Jeg blev en super dygtig papegøje!

"Poppedreng vil have sukker!"

Og det begyndte at genere mig. For uanset, hvad jeg spurgte kortene om, så var beskrivelsen af kortet det samme! Der var ingen flow.

  • "Hvordan ser min økonomi ud?" - Svar: "Poppedreng vil have sukker!"
  • "Hvordan ser det ud med kærligheden?" - Svar: "Poppedreng vil have sukker!"
  • "Hvordan ser fremtiden ud?" - Svar: "Poppedreng vil have sukker!"
  • "Hvad skal jeg være opmærksom på?" - Svar: "Poppedreng vil have sukker!"
  • "Hvordan får jeg det her til at ske nemt og lækkert?" - Svar: "Poppedreng vil have sukker!"

Bøger og udenadslære opdrager rigtig dygtige papegøjer, som alle sidder og lirer de samme dødsyge remser af, og som skal bruge ualmindelig store mængder energi på, at få det til at lyde, som noget, de selv har fundet på.

Ingen intuition
Ingen flow
Ingen reel effekt
Bare en skide god papegøje


Tarot er ikke et papegøje studie

Tarot er et levende redskab, som sætter os i direkte kontakt til Universet, vores eget højeste selv, som altid står klar med råd og vejledning. Som kender os, selv i de inderste og mørkeste kroge af vores bevidsthed, som vi ikke selv har styr på. 

Tarot er i flow med livet, og hver eneste kort folder sin historie ud i et smukt samarbejde med vores nysgerrighed, vores fantasi og vores intuition. 

Tarot arbejder med os i de universelle love, og giver os både vejledning og opskrifter på, hvordan vi manifesterer og skaber det liv, som vi inderst inde brænder for at leve i hjertet.

Ja for fanden, det er STORT, og nej, det er ikke noget, der kan læres "udenad" - livet er jo ikke noget, vi skal lære udenad, vel? Livet er et skønt flow af krummelure og afveje, styrker og benspænd, som vi navigerer rundt i hver eneste dag. 

Tarot er vores navigatør, som viser os de veje i livet, som fører os til vores hjerte og drømme.

 

Er du havnet i at være en super god papegøje? Kan du dine remser og dit lir, men mærker, at der mangler noget vigtigt? Eller vil du bare gerne gribe tarot rigtigt an, fra en start? VIP TAROT A-Z giver dig hele rejsen, gennem system, åbner din intuition og skaber dit unikke flow med tarot og livet - det er, uden at prale, en rejse for livet.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar