Hvad du ønsker, skal du få

blog indslag feature (1)

Tendensen til at lægge sin egen skaber kraft i hænderne på andre mennesker eller væsener er skræmmende udbredt.

  • Vi sætter vores lid til Universet, at de nok skal sørge for, at alt er vel og som det skal være
  • Vi sætter vores lid til Englene, at de passer på os og sørger for, at vi lever den mente vej i livet
  • Vi lægger vores lykke i hænderne på vores længe ventede soul-mate eller bare kæreste - først der føler vi os for alvor elsket
  • Vi drømmer om lykke, frihed, glæde og overflod i livet, og hvis vi bare ønsker det hårdt og længe nok, så skal det nok ske, en skønne dag

Sådan fungerer det bare ikke, hverken i hverdagen, eller i Universet.

Når du tager din skaber kraft hjem til dig selv, vil du opdage, at du som det første havde givet den væk. Og det er du bestemt ikke alene om. 

 

Det ligger i vores opdragelse og opvækst, i vores systemer og samfund, at vi bliver strippet for ansvar, selvstændighed og eget ansvar, mens vi bliver formet til alle at ligne hinanden og følge normerne.

Jo mere vi er blevet fyldt på med historier, erfaringer, overbevisninger og humbug (Ja! humbug) jo mere tror vi på det, lever efter det, og glemmer, hvem og hvad vi egentlig er.

Et universelt væsen, i stand til kærlighed, med vilje, stamina og skabelsens kraft.

Næst vil du opdage, at du aldrig stoppede med at skabe. Selvom du måske har glemt det, eller at det ikke helt går, sådan som du gerne vil have det til at gå - så er det stadig din egen skabelse af hverdag og liv.

Om det er den romantiske kærlighed, økonomien, jobbet, familien, det sociale samvær - alt du får ud af det, kommer fra den kerne i dig selv, i den form, som du kan give dig selv det. 

Og så giver det langt mere mening at give dig selv alt det du gerne vil have, og har brug for, ikk?

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar