Nød lærer nøgen kvinde ...

Tilmelding til "FIND DIT LIVSFORMÅL"

Når livet bare er jævnt ok og træls, sker der ikke det vildeste. Det skal gøre ondt, før vi træder i karakter og skaber ændringer. Nød lærer nøgen kvinde at spinde.


Det går jo sådan set OK .. meeen, måske kunne det godt blive endnu bedre, hvis bare lige ..

Uha, vi er gode til at have det nogenlunde, lidt træls en gang i mellem, og alligevel ikke træls NOK til at gøre noget ved det. Vi sukker og stønner og tænker: "Der må da være noget mere, en højere mening med tilværelsen - måske lidt mere af det fede?"

Mange er overbeviste om, at det nok ikke er deres lod i livet - at have alt det, de drømmer om. Mange er nået dertil, at de helt har glemt, at de har drømme. Eller er nået til, at de ikke længere tør stole på overhovedet at have en drøm


Vi mennesker er sådan indrettet, at for at ville forandringer, skal det, vi sidder i, gøre ondt.


Så længe tingene bare er trælse, uden at være helt så elendige, at vi ligefrem tvinges til at lave ændringer, så bliver vi der, hvor vi er. For det er trygt, og velkendt. 


Vi er slet ikke indrettet efter at ville lave om på sagerne. "Man ved trods alt, hvad man har - ikke, hvad man får".


Vores hjerne kører den sikre overlevelse. Hvad vi kender i forvejen er tydeligt noget, vi kan overleve. Så det fortsætter vi med. 

Det er først, når vi sat stolen for døren. Havner i en elendighed, der gør så ondt, at vi er NØD til at se os om efter andre måder at leve på. Skilsmisse, hustab, arbejdsløshed eller må englene forbyde det: sygdom. 


Disse katastrofer kan få os ud af fjerene. Ikke fordi vi har lyst. Eller fordi vi selv har taget et bevidst og aktivt valg om at ville os selv det bedre. Næh. Fordi livet TVANG os ind i den situation.


Så kan vi sidde der, som et offer af livets gang og tænke "Hvorfor er det altid mig?"


I den her trælse periode, hvor det ikke er helt så galt, at det ikke godt kan overleves. Mens det heller ikke er så fedt, at det er lækkert, sårn virkelig LÆKKERT - der kan vi gå med fornemmelsen af, at der må være en højere mening med livet, end bare at traske rundt i det evindelige hamsterhjul og lade sig nøje.


Måske kender du den følelse?

  • At der er noget, der "venter" på dig, som om du bare lige skal opdage det
  • At der er en større sammenhæng mellem dig og Universet
  • At den indre savn og længsel efter "noget andet" er begyndt at banke på


Oftest er det de mennesker, med et indre ønske om at arbejde selvstændigt, der har denne trang og længsel. Oftest er det, som om der er noget i hjertet, der gerne vil ud og give noget brugbart og hjælpsomt til andre mennesker. 


Og JA! Du har uden tvivl et bidrag til det store hele, som bare venter på, at du opdager det og begynder at leve det. Alle har hver sin plads, hvor livet bliver levet hjerte-vejen. Eller den mente vej. Eller sjælsmissionen. Kært barn har mange navne. 


Du har også dit højere kald i livet. Og jeg vil da tro, at du godt ved det, når du er nået så langt i teksten, som du er. Men derfor er det langt fra sikkert, at du ved, hvad det er. 

  • Måske har du en anelse eller fornemmelse
  • Måske er du allerede i gang og mangler lige den røde tråd
  • Måske står du lige nu, hvor lokummet brænder, og det er nu eller aldrig


Èt er sikkert. Hvis du ikke allerede lever det liv, der gør dig glad og ægte spændt og ekstatisk over, at skulle i gang med en ny dag - ja så lever du ikke dit livsformål. 

Det liv, hvor hjertet synger YEEEEES!


Vil du gerne ud af den lidt trælse leverpostejs farvet "OK" tilværelse" og virkelig komme ind i hjertet, lytte til intuitionen og mærke / lytte til: Hvad det er for en drøm, der banker på i dit hjerte og venter på, at du åbner døren? Simpelthen at få sat ord på. Så kom med mig på en 4 dage intens workshop: Hvor vi målrettet arbejder os ind i "hvad banker i dit hjerte" - hvad er dit livsformål?

  • Rent praktisk foregår det i en lukke Facebook gruppe
    4 dage - hvor du med lives og meditation, sparring og hygge med andre, kommer ind og mærke og lytter til, hvad dit eget højeste selv, har at fortælle og vise dig.
  • Få sat ord på drømmen - så du får en retning at bevæge dig i. Dette er første step til at kunne manifestere og realisere sine drømme. For uden at kende retningen - ja så er det svært, at følge den mente vej i livet.

Du finder tilmeldingen lige HER - har jeg ikke en dato klar endnu, vil du kunne finde en venteliste, som du kan skrive dig på. Så får du besked om næste hold-start.


PS: Kan du mærke det, så sæt det i gang, inden leverpostejen bliver så varm, at du brænder dig på den ;)

1 kommentar

connie Johansen

Jeg håber så inderligt at få lige netop det los i rompetten så jeg kan se hvad det er jeg skal komme ud på den anden side

Læs mere
Læs mindre

Skriv en kommentar