Derfor ændres livet ikke til det bedre

blog indslag feature (1)
  • Jeg skal bare have et nyt job, så bliver alt godt
  • Jeg skal bare have en ny kæreste, som forstår mig, så bliver alt godt
  • Jeg skal bare have min mand / kone til at ændre sig "lidt", så bliver alt godt
  • Jeg skal bare have styr på økonomi, eller vinde i lotto, så bliver alt godt
  • Jeg skal bare lige .....

Kender du det? 

Der er altid noget i livet, som bare lige skal ændres eller være anderledes SÅ skal alt nok blive godt. Eller i hvert fald bedre. Men det sker ikke. For lige så snart ændringerne er sket, så sker der det samme en gang til. Det er som om, at lige gyldigt hvor mange gange, du skifter job, skifter bolig, skifter kæreste - så sker der i længden intet nyt.

Det kan føles, som at det er skæbnen. At du bare er ment til at have det hårdt. Og det kan også meget nemt komme til at føles som, at uanset hvad du gør eller ikke gør - så bliver det jo alligevel bare mere af det samme. Virkelig uretfærdigt!! Som, at du åbenbart ikke kan gøre noget godt nok.

Men har du virkelig fortjent det hårde lod i livet? Eller er der noget andet, som du måske kan lære af det?


Livet er en refleksion af, hvordan du behandler dig selv

Det betyder, at det, der skabes i dit ydre liv, er et spejlbillede af, hvordan du behandler dig selv i dit eget indre. 

Og når du søger at skabe en bedre balance i livet, ved at ændre dine ydre vilkår, men ikke gør noget i dit indre, ja så holder ændringerne ikke i længden. Det kan godt være, at det LIGNER at du laver en forandring, fordi du skifter sofapuderne ud til en anden farve, eller skifter job, eller fyrer den dårlige kæreste, bare for at finde en ny, der måske endda viser sig at være endnu værre. Men det er ikke i de ydre omgivelser, at du skabe ændringerne, for de er kun et spejlbillede af dit eget indre.

Vil du have varige ændringer i livet, må du skabe dem, der hvor livet starter. Nemlig med dig selv.

Jeg ved godt, at det er nemmere at skifte ud og kæmpe - end det er, at kigge ind i sig selv, og tage hånd om de blokeringer og overbevisninger, der skaber livet indefra.

Og jeg ved også godt, at det virker skræmmende, ikke at tage hånd om det ydre liv, hvor problemerne viser sig - fordi det jo er det, der er til at se og forstå.

Men det er inde i dig selv, at livet skabes og dermed også skal ændres.

Det kan godt være, at du ikke kan lide det, du ser i spejlet, men at skifte spejlet ud, hjælper dig ikke til et nyt spejlbillede. "Nissen flytter med" så at sige.

Så tag vare på det shit, der bor i dit indre, og som forhindrer dig i at få det liv, som du vil elske at leve. 

Når du tager hånd om disse tre, er du allerede langt bedre på vej til et bedre liv, med varige ændringer. Men vil du virkelig i dybden med at lære dig selv at kende, hvor du for alvor kommer ind og arbejder med dine skygger og blokeringer, sådan at du begynder at realisere dine drømme og ønsker for livet, så overvej forløbet: Manifestationens Kunst


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar