Kan du undslippe din skæbne?

blog indslag feature

Der er mange, der tror, at skæbnen er noget "som står skrevet i stjernerne", og at det er umuligt at komme udenom. Og jeg kan sådan set godt forstå dem. For skæbnen er en sjov fætter, som ikke er til at komme udenom.

Her er så "the breaking news" du VIL ikke udenom den.

Og hvorfor vil du så ikke det? .. den er tydeligvis ikke sjov at stå til ansigt med. Den rummer alt for megen minder og mønstre og kendskab til smerte og alt muligt andet, knap så lækkert, positivt og "nemt".


Skæbnen er ikke noget, du skaber. Det er en energi, du bliver født ind i.

Den rummer din opvækst og din personlige "overlevelsesstrategi", som vil følge dig hele livet igennem. 

Derfor kan den virke både skræmmende og ubehagelig, fordi den netop er så genkendelig. Den kommer med udfald og minder om tider, som du måske ikke har lyst til at opleve en gang til. 

Den er det udfald, du kommer til at stå i, hver eneste gang, du gentager et mønster eller en handling, som du har gjort før. Når du lever livet på autopilot og glemmer, at det at ændre livet, handler om at ændre dig selv, i dine blokeringer, dine overbevisninger og de sandheder, du lever efter hver eneste dag.

For at undslippe din skæbne, hvor du gang på gang opdager, at det bliver samme, hver gang du søger at gøre noget nyt - må du skabe de forandringer og tilegne dig de indsigter, der hvor det hele begynder.

Nemlig med dig selv.


Det er ikke Universet, der bestemmer din skæbne, så at ændre den, giver ingen mening. 

Du blev skabt af to mennesker, forhåbentligt i kærlighed. Men for mange, er historien en anden. Og dette liv, de to mennesker har skabt - blev til dig. Kunne det være blevet en anden? - det giver ingen mening, at gå den vej i tankerne, vel? For det blev til dig!!

Din personlighed kan kendes ved din fødselsdato. Hvordan stjernerne stod, det tidspunkt, du blev født. Det kan også ses i en tarot profil, som hvis du spørger mig, er noget mere relevant, da den fokuserer på dig, og kun dig. 

Universet skaber ikke din personlighed, selvom den er kendt, så anses det som en mulighed for sjæl at inkarnere og lære, sammen med dig, de lektioner og den skæbne, som du bliver født ind i. Og sammen, kan I skabe vejen til dig, sådan at du kan skabe et liv, der åbner for dit fulde potentiale.

Ja, det er temmelig stort!! Og du skal vide, at uden din skæbne, vil du heller ingen potentiale have. Det er lidt tankevækkende, ikke sandt?

Skæbnen har to formål:

  • Den rammer dig, hver gang du søger at forme et liv, som ikke matcher dit hjerte. Altså gentager mønstre, vaner og overbevisninger, som ikke er skabt i dit eget hjerte.
  • Og den er en kærkommen ven, som du søger tilbage til, når du står et sted i livet, hvor du ikke ved, hvad du vil eller skal gøre. Så er dette den overlevelsesstrategi, du vil søge tilbage til, fordi du kender den i forvejen. Det er din komfort zone.

Giver det mening? du KAN ikke ændre din skæbne, for du er født i den. Du er vokset op i den. Du har lært, hvordan du overlever livets situationer, uanset om de har været gode eller dårlige. At ville ændre den, er at ville ændre hele livet, fra start til nu. Det kan du ikke.

Men du kan noget andet! For skæbnen er ikke et "sådan er dit liv og det må du bare leve med!" 

Skæbnen indeholder dine erfaringer. Dine styrker. Din evne til at overkomme hårde tider. Og det skal du da være super glad for!

Men forstå, din skæbne er ikke "hvad det kan blive til". Den del er 100% op til dig. Hvad du vil have i dit liv, hvordan du vil fylde din hverdag, og hvad du vil opnå at kunne give videre til livet, dit bidrag. Ja, det er op til dig.

Universet blander sig ikke i dine valg, dine beslutninger og dine handlinger. Og det er disse tre ting, du skaber livet med. Skæbnen blander sig heller ikke. Den viser dig bare, hvornår du er tro mod dig selv, og hvornår du ikke er det.


Måske kan jeg gøre det endnu mere klart, hvad skæbnen egentlig gør for dig. For givet, så er den virkelig stærk og meget markant i livet. Hvad vil den lære dig?

  • Hvorfor finder du altid de forkerte kærester, når du bare gerne vil have en kæreste, der kan behandle dig godt med respekt og kærlighed? - fordi det ligger i din skæbne, at du VED, hvordan du overlever svigt og misrøgt (FORDI du meget sandsynligt blev født ind i det)

  • Hvorfor har du altid bøvl med økonomien, kun lige nok til dagen og vejen, når du bare gerne vil have overskud på kontoen og egentlig ikke bryder dig om, hele tiden at skal tænke i økonomi? - fordi det ligger i din skæbne, at du VED, hvordan du overlever et liv, der hele tiden skal balanceres (igen FORDI du er født ind det)

  • Hvorfor er det, at du hver gang du finder et nyt job, tænker, YES, nu er den her, og så bliver det alligevel med tiden bare det samme igen, og hvor du ikke rigtig føler dig helt hjemme? - fordi det ligger i din skæbne, at du VED, hvordan du overlever et arbejdsliv, hvor du skal kæmpe for at have det godt, for at blive hørt, for at få lov til at bruge dine evner og kompetencer (igen igen, FORDI, du er født ind i det)

Giver det så bedre mening?

Skæbnen skaber ikke livet for dig. Den skabes af det liv, du er født ind i, og den følger dig livet igennem, ind til DU opdager, at dens styrke og balance ligger i, at du er tro mod dig selv. At du finder balancen inde i dig selv, hvor du med kærlighed forener Sjæl og Menneske, sådan at du i dig selv, følger den mente vej - nemlig den vej i livet, som DU vil elske at leve.


Var alt bare "nemt"
er der intet,
der er værd at opnå.

 

Ønsker du at modtage din Tarot Profil, hvor du kan finde ind til dine lektioner, din skæbne og dit potentiale, så kan du bestille den her >

2 kommentarer

Konse2003@hotmail.com

Det er mit liv du mangler bare årstal.

Hvor er det fantastisk 

Læs mere
Læs mindre
Anja Busack Admin

Det er også fantastisk, at du har fundet frem til at være din egen skaber :D <3

Læs mere
Læs mindre

Skriv en kommentar