#1 Tarot Myte Knuses

700x380 (53)

"Jeg vil gerne prøve, men nu ser du vel ikke noget dårligt?"

"Jeg vil ikke vide, hvornår jeg skal dø!"

"Kan du se, hvornår jeg får en ny kæreste?"


I mine 30 år som tarotlæser har jeg kæmpet med denne myte. Og det kan egentlig sættes ind i to meget skarpe kategorier:

  • Der er dem, der er bange for, at tarot ser ALT
  • Og der er dem, der tror, at tarot ser ALT


Jeg bebrejder Film 

Film, hvor der sidder en sigøjner med ble og mønter på hovedet, som trækker kort ved sin krystal kugle. Hvor typisk er det ikke, at Den Hængte Mand eller Døden viser sig, og der kommer en grumme forvarsel.

Eller de her scener, hvor de trækker De Elskende, og fremsiger en "Jeg ser en høj, mørk fremmede træde ind i dit liv, han bliver din sjælemage, I får tre børn og lever lykkeligt til jeres dages ende"

Blah blah blah

Skæbnesvangre pis, som fratager folk selv at vælge og handle. 

Tarot er ikke en krystal kugle, der ser og ved ALT

Den myte vil jeg gerne buste, lige med det samme. Tarot kan meget. Men kortene kan ikke se forbi, hvad der endnu ikke er skabt. Lyder det mærkeligt? 

Vi er selv skaber af vores liv, i nuet. Vi kan ikke skabe fortiden uden at leve nutiden, og vi kan ikke ændre den, når den er først er skabt. Ligeledes kan vi ikke leve i fremtiden, før den er åbnet for i nutiden. 

Jeg ved godt, at det er totalt hovedrystende, at skulle indfinde sig med, når livet ses som en skæbne, der "sker". Men det er det ikke.


Livet er ikke noget, der sker for dig
Livet er noget, du skaber


Så når du vover dig ud i at få en tarotlæsning, så handler det ikke om, hvornår ham den høje, mørke kommer ind i dit liv. Eller hvornår du skal dø. Eller, om der mon snart kommer noget godt din vej. Nej!!! Det handler om, at du tager et bevidst valg om, hvad du gerne vil SKABE i dit liv. Og det kan din tarotlæsning hjælpe dig med. 

Når du først har gjort dit valg, åbner du for fremtiden. Og der opdager du måske, at du står et sted, hvor du har nogle benspænd, som står i vejen for dig. At du har svært ved at greje, hvordan du gør det bedst, altså skaber det stykke liv, du gerne vil have sat i gang. 

Det er, hvad Tarot kan se. Dine muligheder. Den energi, der ligger i dine valg. Dine benspænd. Og, hvor fokus skal rettes hen:

Sådan at du får vejledning til at skabe det liv, du ønsker at leve


Så er det ikke længere så skræmmende, vel? altså udover, at det sætter livet på højkant og åbner for nye døre, der skal trædes igennem. Hvor livet ikke længere handler om, hvad der mon kommer, men derimod hvad du ønsker at skabe.

Og hvis du spørger mig, så er det langt mere værd, end at sidde og vente på en skæbne, der bestemmes af de, som tager vare på deres:

  • Bevidste ansvar for eget liv
  • At drage valg
  • At tage beslutninger
  • Og handle efter det - de, som går efter guldet


For det er, hvad der sker, når du bare sidder og venter på "noget godt". Så skabes livet af dem, der tør at leve efter deres drømme. Og det er bestemt ikke sikkert, at du får det, som du selv gerne vil have på den måde.

Værd at tænke på, ikk?


Har du en drøm om at ville lære at læse Tarot og blive en super dygtig tarot læser - altså uden ble og mønter? Så kig indenfor her, det kan jo være, at jeg holder åbent ;)

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar