Spørgsmål på Tiltrækningsloven

Brevkassen 300x300

Indsendt af Ida:

Hej Anja 
Jeg arbejder efter 15 tiden med børn og jeg har svært ved at finde arbejde om morgen så jeg kan være sammen med min børn om aften. Jeg har søgt mange gange uden held. Jeg bliver ikke kaldt til jobsamtaler når jeg søger. 
Bedste hilsner Ida


Brevkassens Svar:

Det her kan ses, som en klassisk indsigt i Tiltrækningsloven. Hvorfor kommer der ikke et gennembrud, på trods af ansøgninger. Mange oplever også, at selvom de bliver kaldt til samtale, så sker der stadig ingenting. Mangler der jobs? eller mangler der tiltrækning?

Givet, så er samfundet pilråddent. Det kan vi ikke komme udenom. Men vi må gå ud fra, at når der er udbydt jobstillinger på markedet, så er der også brug for arbejdskraften. Så hvorfor er der så, så mange, som oplever, at de slår i en blød pude uden nogen effekt?

Tiderne skifter. Energierne, de universelle energier, som også er tangenten af tiltrækningsloven, er blevet langt mere hardcore. Hvor vi for bare 10 år siden kunne "slippe afsted med" halvhjertet ønsker - bestillinger, ja så kræver energierne i dag, at vi vælger med hjertet, hvad der stemmer overens med vores egne, indre sande blueprint og værdier. Og, der er rigtig meget i vores hverdag, arbejdsliv og samfund, som på ingen måder kan stå til måls med de standarder. Hjerte. Omsorg, Ret Færd, at være sin egen bedste version i livet.

Lad os se, hvad kortene har at ville sige til dig, Ida:


Kendt, Ukendt, Udfald                                                                  Det gode råd

                            

 


Ida, dit arbejdsområde ser ud til at have et kæmpe marked. Du er en fantastisk rådgiver på dit felt, hvor du kan evner, at gøre ting, som kan være svære at forstå, forståelige. Som underviser og rådgiver har du mange muligheder for arbejde, men det kan godt være, at du skal se efter noget anderledes, end lige det, du er vant til. Søge ud over dine grænser.

De ansøgninger du sender, kan tænkes, at de bliver besat internt. Selvom det ikke fremgår af annoncerne, for det er jo ulovligt, så er alt ikke som det ser ud til at være. Når vi snakker om jobansøgninger, som du ingen svar får fra, så kan det være muligt, at du bliver ledt bag lyset. Det er desværre en normal tilstand på det store børne / unge marked, at stillinger bliver besat internt.

Udfaldet af denne mangel på muligheder tager dine handlemuligheder fra dig. Du sidder med alle dine talenter og gode vilje og kan ikke komme nogen vejne. Og det er her, du nok kommer til at skulle tænke ud af boksen, så at sige - se dig om, steder, hvor du ikke har kigget efter job endu. Et andet regi eller at tage sagen i egen hånd, og skabe dit eget job.

Det gode råd fortæller, at se godt efter i dit fundament. Du er ikke alene om at få livet til at hænge sammen, få hverdagen til at hænge sammen, du har hjælpere, som bør give en hånd med. Og når du får set dit fundament efter i sømmene, altså dig selv og andre, som står for hverdagen - så finder du styrken og pladsen til at kunne skabe det liv, som du ønsker at skabe.

Men som sagt - det vil nok kræve, at du begynder at se længere, end de jobannoncer, du tror, du har at søge på. Søg ud over det, du er vant til, eller, skab din egen arbejdsplads. Du har evnerne til det. 

Jeg ønsker dig alt det bedste i livet,

Kærligst,
Anja Busack

 

Ønsker du også svar fra kortene? Så vær velkommen til at indsende dit indslag her:

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar