Læsning på karriereskifte

Brevkassen 300x300

Insendt af Anjajoyce

"Kære Brevkasse,

Jeg har en frygt for ændringer (tror jeg) . Min datter sagde at det kunne være jeg bare skulle til at hjælpe folk nu (med healing og EFT). Jeg føler mig top hjælpeløs. Nu har jeg skrevet til en klinik i Vordingborg, om de lejer lokaler ud på timeshare basis og jeg tænker på hvordan jeg kommer videre. Allerede her kan jeg mærke frygten for ubetalte regninger og fattiggården komme snigende, hvad siger kortene? 
Kærligst Anjajoyce"

 

Brevkassens Svar:

"Kære Anjajoyce, 

Det med at ville lave radikale ændringer i livet, som jo betyder, at du rent faktisk ikke ved, hvad du går ind til, vil helt naturligt skabe en form for nervøsitet eller spænding. Jeg kan næsten læse ud fra dine ord, at du nok har en tendens til at male fanden på væggen fremfor at se det som et spændende eventyr, og det i sig selv kan jo være med til, at det hele bare løber ud i sandet. Det er helt naturligt at blive usikker, når vejen frem ikke er 100% synlig, helt naturligt og menneskeligt. 

Pas på med at lade dig pace af andres meninger, det er dit hjerte, som kender vejen, ikke andres gode meninger og tanker. Når det er dit hjerte, der leder dig, så vil det meget sandsynligt stadig være nervepirrende at skifte retning, men du vil samtidig også opleve et helt andet drive i dig selv, hvor det bare ér den vej, du vil gå i livet. Har du mon fundet den vej? Lad os se, hvad kortene har at kunne fortælle dig.

 

  

 

Som du kan se, kortene kommer ind og lægger sig lidt som vinden blæser til, haha. Ja, der er mening med galskaben, 

Det kan se ud til, at der ligger flere fundamentale aspekter til grund for din nervøsitet. Som, at du er igang med at hoppe ud fra 10-meter vippen, uden at du har gjort dig helt klar på, om du overhovedet kan svømme. Du KAN svømme, men du har ikke afprøvet dig selv endnu, så dit væsen, din logik, dine tanker og din indre sikkerhed VED det ikke. Og nu står du så på kanten af den her vippe, klar til at springe, og så rammer usikkerheden: "Kan jeg overhovedet svømme?"

Se, mange vil vælge at kravle trygt tilbage og tænke, jeg prøvet lige børnebassinet først. Finder vished og tryghed i babyskridt. Mens andre og ligeså mange vil hoppe ud i eventyret og se, hvad der sker. Mens igen mange andre vil stå på den vippe i uendeligheder og ingen vegne komme.

Din 10-meter vippe, Anjajoyce, er dine første spæde skridt til at mærke ind på, hvordan livet mon vil være, hvis det var bedre. Du har allerede kortlagt det i livet, som du synes er noget møg. Og du har smagt nysgerrigheden på, hvordan det mon kan blive bedre. Og det kommer ikke til at ske over en nat. For du kan have brug for at afprøve et par ting, inden du falder endeligt på plads, hvor du kan mærke, at det er din plads.

Den egentlige nervøsitet træder i kraft, fordi du mentalt ser en ændring, som en permanent ændring. At du skal vælge en retning, en vej og en endelig fremtid i første hug. Altså, at du starter ud med at springe fra 10-meter vippen, inden du har prøvet hovedspring fra kanten og lige snuset til 3-meter vippen først. Faktisk ved du slet ikke, om hovedspring overhovedet er noget for dig, endnu. Og så er der ikke noget at sige til, at det virker skræmmende og alle dommedagstankerne om fattiggården får lov til at boltrer sig.

Du lader dig måske guide af andre, fordi de kan sætte ord på deres idéer om, hvad du måske er klar til. Og så længe du ikke selv kan mærke og se i dig selv, hvad du reelt er klar til og har lyst til, ja så lyder de fleste forslag jo som en mulighed. Måske skal du lytte til din nervøsitet og virkelig høre, hvad det går ud på. Er det for at holde dig til de folder, du er vant til. Eller er det fordi, at du er på vej ud af en retning, som egentlig ikke er dig? Det er kun dig, der kan svare på det. 

Det vigtigste budskab fra kortene er: "Tillad dig selv at vokse med opgaven". Skab dig nogle erfaringer, at leje en klinik på timen er ikke et endegyldigt billede af fremtiden - det er en måde, for dig, at skabe erfaring på. Og det er jo ikke så farligt, at lege sig frem og mærke ind på, hvad der giver mening for dig - som det kan være, at se hvert et valg som endegyldigt og uigenkaldeligt. Der er altid plads til at ændre mening, til at ændre retning, som du lærer af dine erfaringer. 

Så tag det som et Eventyr, Anjajoyce, se hvad det lærer dig og hvad du får med i rygsækken.

Ønsker dig alt det bedste i livet,

Kærligst,
Anja Busack"

 

Vil du også have svar fra kortene, så har du her muligheden for at indsende dit emne og spørgsmål:

 

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar