Spørgsmål på Familieforhold

Brevkassen 300x300

Indsendt af Emelie Kristiansen:

"Sikke en fantastisk mulighed.

Jeg håber på snart at finde en lejlighed jeg kan flytte til sammen med mine børn.

Af frygt for trusler fra min samlever har jeg nu ladet mig holde fast i et forhold jeg ikke længere ønsker at være en del af i 2 år, men jeg kan og vil ikke mere.

Hvad siger kortene om mine muligheder for snarest at komme væk fra det sammen med børnene uden at skulle leve i frygten for at han gør alvor af sine trusler?

Kærlig hilsen
Emelie"

 

Brevkassens svar:

Emelie, jeg ønsker virkelig ikke for nogen, at stå i den situation, som du står i lige nu. Og selvom kortene nok kan komme med gode råd og vejledning, så vil jeg som det første, på det kraftigste, bede dig om at tage kontakt til dit nærmeste krisecenter. Du kan finde en oversigt over landets krisecentre her. Meget kan jeg gøre med kortene, men din situation er så akut og aktuel, at det ikke bør være op til tarot, at lede dig den rette vej i livet. Der skal fagfolk til, som ved at håndtere, både din situation og vejledningen til "hvad fanden gør man i sådan en situation???" Vær ikke bange for at bede om hjælp.

Jeg har trukket kort på, hvad der sker mellem jer i det umiddelbare, og hvad der ligger under overfladen, som du kan have brug for at blive bevidst om. 

 

Sådan ser situationen ud:                                        Og sådan ser det ud under overfladen:

          

 

Emelie, I har en enorm magtkamp kørende mellem jer. Jeg kan forestille mig, at det er med mange skænderier, som egentlig har til formål, at vise, hvem der er stærkest. Hvem der kan få den anden bragt ned mentalt. Og her har du altså en klar fordel, men at gøre brug af den, er ikke dig - ikke i dit hjerte. Denne kvinde, som du bliver til, i dette forhold, er ikke dig.

En magtkamp, som ingen af jer kommer til at vinde. Du er blevet i forholdet alt for længe, og ja, han er en tyran, det kan jeg godt se i kortet, men du har været der så længe, at du også selv har udviklet en tyran i dig selv. Og måske er det netop det, der også holder dig. Fordi du selv er lige så meget en del af kampen, som han er. Han truer og gør ved, hvilket viser dig, at du er ham mentalt overlegent. Men det er ikke en fordel, når du gør brug af det. 

I stedet kan du have brug for at opdage dig selv. Hvad dine værdier i livet er. Og hvilken fantastisk kvinde du er, med lidenskab og brænd i hjertet. Du er gået ned på hans niveau Emilie, har sat krav til at han skal være voksen og moden - og det er han ikke. 

Han kæmper for det, han tror på og det, han er blevet er lært til. I mange anseender når han dig ikke til sokkeholderne, og han ved det. Men når du ændrer dig, og bruger det mod ham i en mental kamp, så ikke bare udfordrer du ham, du nedlægger ham. Og det eneste han har tilbage er trusler og gøre brug af sin overlegne fysik og evne til at gøre dig utryg og bange.

I stedet for at gå ned på hans niveau, og blive der - så er du nødt til at finde den fantastiske kvinde i dig selv, som du er. Som tager varer på sine "kyllinger" - i dit tilfælde er det dig og børnene. Og det kan du ikke, når du befinder dig et sted, som forvandler dig til en damptromle. Dette bør hjælpe dig til at indse, at du har brug for at komme væk derfra. Lad ikke formaliteter og tryghed stå i vejen for dig - bed om hjælp og kom afsted. Om ikke andet, har du brug for at komme væk fra situationen, så du kan (gen)opdage, hvem du egentlig er, og hvad du står for her i livet. For den damptromle, som dette forhold vækker i dig - det er ikke hvem du er, i dit hjerte.

Håber det kan hjælpe dig på vej Emelie, for som kortene viser, er der ingen "hjem" i det her, hvilket kan betyde, at du måske nok er i gang med at lede efter et andet sted at bo, men du har ikke gjort dig klar til at flytte. Og det har du brug for at gøre, som det første. Ring til dit krisecenter, og tag imod deres rådgivning. De ved, hvad du kan og skal i sådan en situation.

Alt det bedste herfra,

Kærligst,
Anja

 

Har du en situation i livet, som du savner indsigt og guiding til? Så send dit spørgsmål til mig via formlen her under.

 

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar