Spørgsmål på tackling af familie

Brevkassen 300x300

Indsendt af Freya Søndergaard:

"Hej Anja 
Kan tarot kortene fortælle om jeg kommer til at tackle min fars psykiske sygdom bedre ?"

 

Brevkassens Svar:

Freya, det må være en svær situation at være i, at skulle håndtere et andet menneskes sygdom, Og kortene kan som sådan ikke fortælle dig, om du kommer til at tackle det bedre - men de kan belyse, hvordan du tackler det, og om der er noget, du kan gøre anderledes, så du kan gøre situationen bedre for dig selv (og dermed også din far). Lad os se, hvad kortene har at sige:

 

Far, Forholdet og Dig selv                                                             Det gode råd

                              

 

Freya, din far er på mange måder "bare et barn". Hans modenhed veksler hele tiden, mens han følger de bud, som han får indefra. Han er aldrig helt tilstede og aldrig helt fraværende. Han føler sin lyst og kan være meget passioneret omkring det, uden egentlig at have et egentligt formål. Dette er hans verden, som jeg ser det i kortet - han kommunikerer de bud han får fra sit indre, men forventer ikke, at det nogensinde bliver sat i værk eller bliver fulgt, for inden han er færdig, så er han allerede videre, med noget nyt - eller gammelt. 

Jeres forhold vil altid have brug for en balancegang, også, når det går godt. For I er på mange måder ens. Der, hvor I er forskellige, og som giver dig kvaler er, at du søger fornuft og sammenhæng i jeres forhold. Det gør din far ikke. Han er der bare, eller også er han der ikke. 

Tarot skildre det, som en umodenhed, at du søger fornuft i din fars sygdom. Der er ingen fornuft. Du kommer ikke til at kunne forstå det. Eller "tackle" det, på den facon, at du kan gøre det normalt mellem jer. Denne umodenhed har brug for at modne i dig. Ja, du her hans barn, men på mange måder, er det dig, der er den "voksne" i jeres forhold. Det er dig, der har hold i hverdagen og fornuften. 

Se, du står på vagt. Holder øje med, hvor han er, når I er sammen. Holder øje med, hvornår han er tilstede, og hvornår han "forsvinder". Men han er der, hvor han er. Og den eneste du kan sørge for, er der, hvor hun skal være, det er dig selv. Hvis det bliver for meget, så gå. Er det ok, så bliv. Men ham kommer du ikke til at kunne ændre på.

Det gode råd fra kortene lyder således:

I lever i hver sin verden. Og denne verden vil for altid holde jer adskilte, så længe du forsøger at være i dem begge. Du bliver nødt til at blive i din verden. I dit liv. Og lade din far være i hans. Vælge ham med hjertet. Og lade det være ok, at han er, hvor han er. Sådan lærer du at tackle situationen "bedre", ved at lade være med at forsøge at tackle den. Ved at acceptere, at I lever i hver sin verden er det skridt, der skal til, for at du kan have et godt forhold til din far, som han kan være et bidrag til. 

Det er ok, at der er dage, hvor I bare ikke skal være sammen. Ligesom det er ok, at tage imod de dage, hvor samværet mellem jer er lækkert. Det er jo dit liv, du skal tage vare på. Og lade din far tage vare på sit, som han nu kan.


Jeg håber det kan give dig lidt klarhed. Giv slip, så I kan komme tættere på hinanden, hvor begges præmisser bliver erkendt og respekteret.

Jeg ønsker jer begge alt det bedste i livet,
Kærligst,
Anja Busack

 

Har du en situation i livet, som du savner indsigt og guiding til? Så send dit spørgsmål til mig via formlen her under.

Gør en indsats

Jeg bruger tid, evne og omsorg til at give fyldestgørende og brugbare læsninger. Jeg har efterhånden modtaget en hel del henvendelser - og mange af dem, er desværre dybt useriøse. En har foreksempel skrevet "Ferie" - sådan en henvendelse kommer aldrig i brevkassen. En anden har skrevet "Får jeg en kæreste i løbet af året?" - sådan en henvendelse kommer heller aldrig i brevkassen. Jeg udvælger de henvendelser, hvor der er gjort en indsats, akkurat, som jeg gør en indsats i at give det bedste svar fra kortene, jeg kan finde. Så gør en indsats .. seriøst ... jeg bliver sgu lidt langøret af at se en henvendelse med bare et ord: ferie ... 

 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar