Feature Billeder 800x800 (21).png Online Forløb - kom i gang med det samme

Få pakket rygsækken med effektive metoder, som giver dig frihed og luft til at være dig selv i din hverdag, uden bombardementet af fremmede energier.

- Quick Fixen: Når du lige skal have antennerne trukket hjem til dig selv igen
- Den Kærlige healing og tilbagelevering af energierne 
- Hvordan du opdager energierne og afsenderen
- Brugbar bevidsthed om, hvad pokker det lige handler om det hele
- Lær din EMPAT at kende, hvad du kan bruge den til i hverdagen og dens POWER 

JA TAK - Jeg er klar til en bedre hverdag >

Så du har en hverdag, som du gerne vil have en bedre ro og balance i .. men ..

Feature Billeder 800x800 (21).png
- du får ikke rigtig plads til at kunne være noget for dig selv, fordi du hele tiden drænes for energi 

- du føler, at du hele tiden skal tage dig af andre, før du kan tage dig af dig selv, og det fylder dig med tunge energier

- du har dagligt brug for at trække dig, uden egentlig at få mere energi af det, men så bliver du da fri for andres energi


Det kan du heldigvis lave om på!
Ved at skærpe din bevidsthed om energier i hverdagen
og med nemme øvelser, kan du meget nemt skelne mellem 
hvad der er dig selv, og hvad der er "alle andre".

 


At være EMPAT er en medfødt klar åbning, hvor EMPATEN absorberer (simpelthen bliver) andres følelser og humør.
Lyder sgu lidt spooky ikk? Men ja - en EMPAT er så medfølende og indsigts rig i andre mennesker og sine omgivelser, at det simpelthen kan blive til deres eget. Frasen "forstå, hvordan jeg har det" eller "hvis du kunne mærke det, jeg mærker" er den virkelige hverdag for en EMPAT, for vi kan virkelig både forstå og mærke, hvordan andre folk har det.

Søvn og opvågning

Empater har mere brug for "lige at komme til sig selv" inden de for alvor er vågne. Søvnen har været "arbejde" natten lang, hvor underbevidsthed, drømme og tanker har arbejde på at sorterer og sende fremmede energier videre, sådan at Empaten kan blive klar til en ny dag. Følelsen af at være "lidt ved siden af sig selv" kan være kraftig. Når Empaten så har fået tid og plads til at vågne "på sin egen måde", er humøret ofte let og ubekymret.

Arbejds- eller skoledagen

Dette er et konstant bombement af energier, som Empaten bevidst eller ikke hele tiden søger at sorterer i. Søger at finde "ejermanden" af energien, og i det hele søger at finde sig selv, i sig selv. Dette er utroligt energi krævende, og jo mere, der forsøges at ignorere det eller at blive af med det, jo stærkere bliver påvirkningen. Dette resulterer ofte i voldsomme humørsvingninger i løbet af dagen, som nogen kan håndterer diplomatisk, mens andre simpelthen eksploderer fra tid til anden.

Trangen til en morfar 

Mange empater går simpelthen i koma, når de kommer hjem fra skole / arbejde. Trangen til at melde sig ud er stor, og hvis der er tid til det, så sniger morfaren sig snild op på et timer, som selvfølgelig heller ikke hjælper på den gode nattesøvn. Problemet er bare, at det ikke virker!! At hvile sig på denne måde giver hverken hvile eller mere energi bagefter, vi bliver bare endnu mere grogget og umulige af det. Og er muligheden ikke til stede til at kunne smide sig, så foregår komaen bare indvendig, som om man er slået på autopilot.

Overvældet af en partner

Empater har det faktisk bedst med at bo alene. Men sådan fungerer livet jo ikke, når man har en kæreste. Empater kan meget nemt blive overvældet af en andens energi, særligt om morgenen og om eftermiddagen i "ulvetimen". Da alle mennesker er naturligt mere åbne i deres indre, mens de vågner, vil ALT være i åbent og frit spil for Empaten, der suger alt til sig og gør det til sin egen hverdag. Ingen gør det med vilje, og det kan kræve store evner i diplomati ikke at ryge i totterne på hinanden allerede inden dagen i det hele taget er begyndt.

Trangen til at gemme sig på toilettet

Ja, det lyder måske åndsvagt, men du er faktisk ikke den eneste, der godt "lige kan tage et par minutter længere om at gå på toilet" end de fleste andre. Det handler selvfølgelig om alene tiden, og hvad er mere privat, hvor man er sikker på, at folk ikke kommer brasende ind, end på toilettet. Empaten sunder sig og forsøger mere eller mindre at blive "normal nok" i sit eget indre igen, inden man tager sig sammen til at gå "derud" igen.

 Pludselige humør skift uden grund

Empaten ved som regel godt på fornemmelsen, hvem det er, de kan mærke i deres indre. Men når det er fremmede mennesker, som måske bare gik forbi på gaden, sad i toget eller stod i samme kø nede i Fakta, så begynder det at blive svært at finde ud, hvor fan' det kommer fra. Det er hverdag for en empat at skifte fra et humør til et andet på et split sekund, uden grund og ud af den blå luft. 

700x380 (9)

Det tilhører en anden

Når stemningen er ubehagelig og energierne bliver for meget, er det meget rart at have nogle metoder og redskaber til at lige komme tilbage til ens eget gode humør. 

700x380 (10)

Det handler om energi

Og især at kunne mærke og kende forskel på, hvad der tilhører dig selv, og hvad der tilhører andre.

Empater har en naturlig trang til at ville gøre livet godt for andre, så at kunne mærke, at nogen ikke har det godt, gør ondt i hjertet og hvad skal man gøre, for at hjælpe? uden at overskride både sine egne grænser og andres. 

I den perfekte verden ville vi ALLE være empater.

Empater, du møder i din hverdag

Lægen

Der er forskel på læger. Nogle læger kører efter bogen og efterlader dig med en fornemmelse af, at du er en journal, og ikke bliver hørt. Mens andre læger har en energi, hvor du føler dig hørt og forstået, og de behandler dig, som et menneske med forståelse for din situation. Der forskel på, om de lægger hånd på anatomien, eller om de lægger hånd på dig.

Kassedamen

En person, som berører mange mennesker i løbet af sin arbejdsdag, her vil du kunne opleve kæmpe stor forskel på øjenkontakten - hvis du da fanger den. Empaten vil sende dig videre uden ord med større følelse af fuldkommenhed og lethed, mens den mere "bare trætte" kassedame vil efterlade dig med trangen til at tage over en times tid, så hun kan få sig en pause.

Den forbipasserende

Hvis du selv er bare lidt vågen og opmærksom på dine omgivelser, når du er ude at gå - vil du opleve, at nogle mennesker er bare umulige at få øjenkontakt til. Og så vil du opleve empaten, som har set dig og gerne tager øjenkontakt og måske endda smiler og hilser på dig med et lille nik eller måske endda "hav en skøn dag". Empater smiler helt naturligt til folk, som udsender en skøn energi. Mens de forsøger at finde ud af, hvad det er, der gør dig ked, om de kender dig eller ej. (sker meget distræt - vi har jo også en kodeks i samfundet, der gør, at vi ikke "bare" pludrer løs med alle)

"Hvorfor fortalte jeg hende/ham det?"

Nogen gange, så møder vi mennesker, som inden vi er færdige med at køre i bus sammen, eller rejse sammen i toget, så har vi lagt vores hjerte på bordet og fortalt en del af vores livshistorie. Andre gange sidder vi og kigger ud af vinduet og vil helst ikke snakke med sidemanden. Empater har en helt naturlig åbenhed omkring sig, som gør, at vi bare føler os set og hørt, og så flyder historierne uden vi tænker os om. 

Den alternative behandler

Der er behandlere, som har lært et håndværk, og som kører deres rutiner, sådan som det skal gøres i forhold til den behandling de giver. Og du har da på fornemmelsen af, at du har fået det, du kom efter. Men, du kan også møde de behandlere, som bryder rutinen og finder omveje i behandlingen, som faktisk hjælper dig meget hurtigere og mere effektivt. Som om de har en helt særlig forbindelse til din krop.

Kunden

Du vil opleve kunder, som bare passer sit og bliver glad for at få noget ekstra, eller brokker sig over at mangle. Men så kan du også møde empaten, som kommenterer, at du stråler, eller ser træt ud, eller på anden måde anerkender dig som menneske bag disken, og giver dig en "yes" følelse indvendig over at være blevet set og anerkendt.

Dem, du går ekstra langt for at få vejvisning fra

Du står et sted, og mangler en, der kan vise dig vej. Der er måske endda flere omkring dig, der kunne klare denne opgave. Men så er der en person lidt længere væk, som tiltrækker dig, og som du gerne går den ekstra længde for at spørge om vej hos. Se, det er en empat "ting", at være så imødekommende i energien, at man bare må igennem mængden af mennesker for at spørge netop dén person om vej.

Kæledyret opfører sig anderledes

"Guuuud, sådan har Fido da aldrig gjort før" .. eller "Sådan plejer min kat ikke være overfor fremmede" .. Dyr tiltrækkes af empater, de mærker energien og ægtheden og er øjeblikkelig bekendte. Empater har den ene vej ingen filter for de energier, der kommer fra andre mennesker. De har samtidig heller ikke noget filter på, hvilke energier de selv sender ud - og det kan dyrene mærke, der er ingen intention, ingen dagsorden for samværet, det er bare kærlighed.

Ja, det er sgu lidt af en smøre - og det lyder egentlig også temmelig Wuhu-do, når det ses på skrift. Mange vil gerne have de flotte titler, mens dem, der er dem, egentlig er ret ligeglade med dem i hverdagen. For i livet, handler det om at leve i fred og ro med sig selv - og det er nok noget af det sværeste at få lov til, som empat med eller uden fancy smancy krøl-pynt på siden. Det handler om energier. 

Se, der skal nok være nogen ude i det ganske liv, som IKKE er empater. Selvfølgelig er der det. Men der er heldigvis også mange der er. Vi er født med EMPATen åben. Og det behøver vi ikke kende så meget til energier, for at kunne genkende. Bare se på småbørn, som reagerer efter stemningen i rummet. Er mor og far rolige og har det godt - ja så sover bæbsen eller den hygger sig sammen med. Er mor ked, eller far aldrig hjemme - så er bæbse også langt mere urolig. "Sådan er børn jo bare" - Ja, sådan er de bare, for de er nemlig empater, som suger omgivelsernes og personernes omkring dem energi til sig, og gør det til sit eget.

At være empat betyder at absorberer omgivelsernes stemning til sig, på en måde, så det bliver ens eget. Det være sig mennesker, dyr, planter, naturen eller bare det fællesrum, hvor der er eller har været andre levende væsener. Empater har også fornemmelser og inprints fra andre verdener, men det er først, når de også har en åben klar-kanal, at de kan pinpointe, om det er spirits, afdøde eller andre livs former. 

Sensitiv og høj sensitiv: er som sådan ikke empaten, der reagerer, men derimod en kemisk sensitivitet i kroppen, der reagerer sammen med empaten. Vi kan sagtens være særligt sensitive, uden at være empater. Vi kan også være empater, uden at være synderlig sensitive. Men når vi er både empat og sensitiv - så mærker vi også mennesker, som vi ikke kender, som måske ikke engang er i nærheden af os, som vi aldrig kommer til at møde. Stemningen på global plan, i fjernsynet, nyhederne (de er slemme), dokumentar programmer - alt, som egentlig "bare" er noget uden grundlag for påvirkning, så samles det op og bliver til en del af én selv.

Høj sensitiv har intet med empaten at gøre, men det gør det, at være empat lige en tand mere forvirrende. For empaten, hvis de ikke har øvet sig og er blevet opmærksomme på det, har svært ved at skelne sig selv og sine egne energier og humør fra andre påvirkninger, og med høj sensitiviteten oveni hatten, så går der total flimmer i den. Høj sensitive opsnapper nemlig også elektricitet og apparater. Særligt er kummefrysere, køleskabe og mobiler, mobil master virkelig slemme (farvel Bilka). 

Som du kan se, er der niveauer, som kan forklare de forskellige måder, vi oplever at være empat på. Påvirkningerne kommer forskellige steder fra. Vi kan selvfølgelig også have flere forskellige klar-evner åbne, som gør oplevelsen så meget mere farverig, og måske, forvirrende.

En af de klar-evner, som oftest følger empaten, er klar viden. Vi ved en masse, som vi ikke ved, hvor kommer fra. Det trickes ved at der bliver stillet spørgsmål, så er vi ikke til at få til at tie stille. Og denne evne er slet ikke så tosset at have med sig, for den fortæller også, HVEM, det er der sender energierne, humøret. 

Se, du kan ikke lære at være empat. Enten er du det, eller også er du ikke. Jeg sidder ikke her, for at give dig en kasket på. Men hvis du genkender dig selv i alt skrivet og testen - og har problemer med at finde hoved og hale i det, og gerne vil lære energierne at kende og hvad og hvordan du gør af dem - så vil jeg virkelig gerne hjælpe så meget, som jeg overhovedet kan.

Se, jeg er én af de heldige. For jeg har brugt min empat hele livet igennem. Jeg er alternativ behandler, jeg arbejder som coach og tarot læser, jeg bruger min empat del hver eneste dag helt bevidst og helt naturligt. Jeg har siden mine teen-ager år været bevidst om denne del i mig selv, og har brugt rigtig mange år på at lege med energierne, lære at genkende dem og hvor jeg bruger dem, og hvor jeg lader dem være i fred.

Dét kan jeg give dig med i din bagage. Se energien, genkend den, send den videre med kærlighed, og hvordan du finder dit eget centrum i livet, hvor du helt klar kan mærke forskel på, hvad der tilhører dig, og hvad der tilhører andre. 

Hvad skal Introvert så forklare, og hvorfor er der ikke også en Ekstrovert? Den introverte empat søger at holde sine egne energier for sig selv. Det betyder ikke, at de er asociale eller indadvendte - det betyder, at de helst holder sig for sig selv på dårlige dage. Dage, hvor de er ked, eller vrede, eller på anden måde ude af balance. Det gør mange måske - men så er det mere fordi de ikke vil påvirkes af andre i et sårbart øjeblik. Hvor imod empaten bliver hjemme på disse dage, for at beskytte andre mennesker mod de tunge og ubehagelige energier.

Mange tror, at introverte betyder, at så er man sådan en, der ikke kan være sammen med andre mennesker, eller at man er vildt genert. Og ekstroverte er så det modsatte. Men det er faktisk ikke det, ordet betyder.

At være introvert, så henter man energi hjemme i sig selv. Man lader simpelthen batterierne op, i enerum med sig selv

En ekstrovert elsker at lade batterierne op i selskab med andre mennesker (som introvert, får jeg det helt dårligt bare af at skrive det) .. men der er mennesker, der bliver drænet af at være alene, som har brug for andres menneskers energi, for at selv at have energi.