Livets Balance inkl. Tarot Brevkasse

#3 Tarot Myte Knuses

blog indslag feature (3)

"Når du siger, at jeg lærer at læse Tarot intuitivt, så er det ikke bare sådan noget med, at jeg selv skal finde ud af, hvad jeg selv synes, vel? Der er vel også noget med betydninger og noget mere konkret at hente?"


Vi elsker regler. Vi ligefrem higer efter regler. Selvom vi nok ikke helt vil stå ved det. Men når vi så finder ud af, at vi har svaret i os selv, så er det, at vi begynder at se os om efter noget, vi kan rette os efter. Er det ikke en sjov tendens?

Intuitionen skal selvfølgelig h…

Læs mere…

#2 Tarot Myte Knuses

blog indslag feature (2)

"Poppedreng vil have sukker!"

Det er super hyggeligt at sidde med en bog og kortene, og lære, hvad de betyder og hvad de hedder og sådan. Det er helt vildt spændende, så mange betydninger og ting, vi kan lære om kortene i det studie.

Jeg skal også være den første til at både indrømme og afsløre, at det tager ca. 10 år at blive en fandens god papegøje, som bare KAN alle remserne udenad, uden at skulle vende tilbage til bogen igen og igen og igen.

Jeg selv var i den lykkelige uvidenhed omkring …

Læs mere…

Hvad du ønsker, skal du få

blog indslag feature (1)

Tendensen til at lægge sin egen skaber kraft i hænderne på andre mennesker eller væsener er skræmmende udbredt.

  • Vi sætter vores lid til Universet, at de nok skal sørge for, at alt er vel og som det skal være
  • Vi sætter vores lid til Englene, at de passer på os og sørger for, at vi lever den mente vej i livet
  • Vi lægger vores lykke i hænderne på vores længe ventede soul-mate eller bare kæreste - først der føler vi os for alvor elsket
  • Vi drømmer om lykke, frihed, glæde og overflod i livet, og …

Læs mere…

Nød lærer nøgen kvinde ...

Tilmelding til "FIND DIT LIVSFORMÅL"

Når livet bare er jævnt ok og træls, sker der ikke det vildeste. Det skal gøre ondt, før vi træder i karakter og skaber ændringer. Nød lærer nøgen kvinde at spinde.


Det går jo sådan set OK .. meeen, måske kunne det godt blive endnu bedre, hvis bare lige ..

Uha, vi er gode til at have det nogenlunde, lidt træls en gang i mellem, og alligevel ikke træls NOK til at gøre noget ved det. Vi sukker og stønner og tænker: "Der må da være noget mere, en højere mening med tilværelsen - måske lidt mere af…

Læs mere…

Derfor ændres livet ikke til det bedre

blog indslag feature (1)
  • Jeg skal bare have et nyt job, så bliver alt godt
  • Jeg skal bare have en ny kæreste, som forstår mig, så bliver alt godt
  • Jeg skal bare have min mand / kone til at ændre sig "lidt", så bliver alt godt
  • Jeg skal bare have styr på økonomi, eller vinde i lotto, så bliver alt godt
  • Jeg skal bare lige .....

Kender du det? 

Der er altid noget i livet, som bare lige skal ændres eller være anderledes SÅ skal alt nok blive godt. Eller i hvert fald bedre. Men det sker ikke. For lige så snart ændring…

Læs mere…

Kan du undslippe din skæbne?

blog indslag feature

Der er mange, der tror, at skæbnen er noget "som står skrevet i stjernerne", og at det er umuligt at komme udenom. Og jeg kan sådan set godt forstå dem. For skæbnen er en sjov fætter, som ikke er til at komme udenom.

Her er så "the breaking news" du VIL ikke udenom den.

Og hvorfor vil du så ikke det? .. den er tydeligvis ikke sjov at stå til ansigt med. Den rummer alt for megen minder og mønstre og kendskab til smerte og alt muligt andet, knap så lækkert, positivt og "nemt".


Skæbnen er ikke n…

Læs mere…

Episode 6: Narrens Jule Talk Show

min fødselsdag (2)

 

Narren: Godmorgen til dig, det glæder mig stort, at du ser med hver eneste dag :D Jeg har med mig i studiet, vores kære gæster Hans og Laila.

Vi har fået et meget interessant spørgsmål fra vores læsere i dag. Spørgsmålet lyder sådan her, hæng i, for det er lidt langt: 

“Hvorfor er det, at når livet lige kører allerbedst med god energi og masser af ting, der bare fungerer, så lige pludselig går det ligesom i stå og så sker der bare ingenting!, hvad skal det gå ud på?”

Hvad siger I Hans og L…

Læs mere…

Episode 2: Narrens Jule Talk Show

min fødselsdag (1)

Narren:

Velkommen til skønne her til Narrens Jule Talkshow. Med mig i studiet har jeg Hans og Laila Ypperste. Også og måske bedre kendt som Orakel og Professor Ypperste og Vogter og Administrator Yppersterinde

Vi taler igennem hele december om foreningen af Sjæl og Menneske. Dette smukke og stærke bånd i vores eget selv, hvor både menneske og sjæl kommer til sin ret med lige meget værd.

Og hvorfor er denne forening så vigtig? Kan I komme med jeres bud om det, Hans og Laila? Laila, lad os sta…

Læs mere…

Spirituel på deltid?

1200x600 (6)

Advarsel: Dette er ikke for alle - og slet ikke sarte små lyserøde sjæle ... siger det bare

For nu kommer der et forundret og måske også lidt surt opstød fra en ellers meget spraglet spirituel troldetøs her, det kommer sig af, at jeg IGEN har oplevet at vores tid og situation i livet lige nu bliver censureret, som værende "ikke spirituel". Og det får mange tanker i gang hos mig.

Jeg er så pisse træt af alt det her candyfloss zpirituelle "alt skal være fint og positivt, og alt andet skal bare gem…

Læs mere…

Er du klar til 2021?

700x380 (54)

Er du klar til 2021?


2021 er året for Ypperstepræsten
Vores kollektive energi er en 5'er

Universet arbejde udelukkende på at støtte dit indre sande selv

Jo mere, du er dig selv og lever i overensstemmelse med dit eget, sande selv, jo mere støtte føles det, som at du har fra Universet. Jo mere sker der det, du gerne vil have til at ske.

Men energierne veksler ikke, om du føler dig støttet eller bekæmpet - energierne arbejder i konstant synergi med Altet, dig, m…

Læs mere…