Kommende holdstart: 15. august 2021
Max 10 udvalgte deltagere

Anja er meget selektiv med sammensætningen af et business forløb, hvor der er et intimt sammenhold og fællesnævnere, som giver dig et helt exceptionelt og skræddersyet forløb, hvor du kommer ud over rampen med din business, med god plads og rum til din personlige udviklingsrejse.

Dette forløb er mere end et program, det er 3 programmer:


For dig betyder dette, at du ikke skal vente på en start dato!! Du kommer i gang med den altafgørende og transformerende rejse ind i din egen unikke energi med det samme, du tilmelder dig. Så uanset, om der er en måned eller tre måneder til business forløbet går i luften, så er du godt taget af ind i dit skygge-arbejde og forberedelser til at stå stærkt i både dig selv, dit liv og din business!! Vabehar?

Det handler aldrig om at være perfekt!

Det handler om at turde være dig selv, være synlig og gøre det på din egen måde - se med her på nok verdens mest kikset "webinar" om de 3 ting, du skal have i spil for at have succes i din business, hvor du tjener GODE penge på at lave det, du elsker, uden at knokle røven ud af bukserne.

Kontakt mig: Facebook / Send en mail

"Hvis du ikke gør det rigtigt første gang
- så kommer du til at skulle gøre det om"
~John Wooden

Er du klar til at forme dit liv, og din business, efter eget hjerte og transformere dine hedeste drømme til virkelighed?

- så er jeg klar til at hjælpe dig videre 

Mød dit eget succesfulde selv

Når du står i tvivlen, frygten, nervøsiteten for, om det her nu også er en god idé. Om det vil lykkedes for dig. Om det er nu, om du kan klare det.

Så er en god måde at opdage, at du har det i dig, at besøge dit eget selv, som allerede lever den succes, du drømmer om. Som allerede tjener de penge, som du drømmer om. Og som allerede tiltrækker de mennesker, som du drømmer om at kunne hjælpe i deres liv.

Skriv til mig på Facebook (anmod gerne om venskab) eller skriv en mail til mig, så finder vi et tidspunkt til en snak